Seminar br. 1 za aktiviranje samoiscjeljenja po Da-MIR metodi


Drago mi je da si tu!

Započinjemo s proljetnim ciklusom seminara za aktiviranje samoiscjeljivanja po Da-MIR metodi. Na seminarima se prenose znanja, vještine i tehnike koje služe za održavanje osobnog zdravlja tretiranjem eteričnog tijela. Ovi seminari izuzetno su prikladni za primjenu kod osoba koje podržavaju proces samoiscjeljivanja.

Cilj seminara je da svaka osoba usvoji znanja i sposobnosti za održavanje optimalnog stanja duha i fizičkog tijela uz ispravno psihološko i emotivno stanje. Po završetku seminara, (1., 2. i 3.), polaznici su osposobljeni da iscjeljuju osobno stanje i situacije u svojoj obitelji.

Specifičnost ovih seminara su vođene meditacije u kojima se aktivira (inicira) senzibilnost tijela i energetska protočnost u fizičkom i energetskim tijelima polaznika. Ujedno se, kao efekt istoga, podiže nivo svijesti, kao i senzibilnost na duhovne promjene i uvide.

Polaznik po završetku ove tromjesečne edukacije ima bolju percepciju energetskog tijeka kod sebe i kod drugih osoba.  Usvaja znanja i tehnike kako djelovati na mentalno i emocionalno tijelo, kako iscijeliti i uskladiti eterično i fizičko tijelo i na kraju preko metode Soul speaking dolazi u kontakt s vlastitom Dušom. Aktiviranjem same tehnike počinje i iscjeljivanje organa, životnih situacija i odnosa.

Djelotvornost tehnike dokazuje ulazak klijenta u stanje Mira.
Iz Mira ulazimo u stanje  zdravlja.
Mir i zdravlje nam omogućuju da budemo u Skladu (usklađenost između fizičkoga i energetskog sustava čovjeka).
Iz sklada dolazimo do Svjesnosti (ili u Svijest).
Svjesnost je osnovni put k Mudrosti kao jedne od najvažnijih karakteristika čovjeka.

Specifičnost Seminara 1 je prepoznavanje i održavanje eteričnog tijela koje prožima naše fizičko tijelo. Svi osjeti nastaju u eteričnom tijelu koje je izloženo vanjskom utjecaju iz naše osobne ili poslovne okoline. U tim kontaktima, koji predstavljaju aktivnost našeg života, nastaje onečišćenje u tijelu. Time gubimo osobnu sposobnost kvalitetnog življenja, odnosno elan za obavljanje naših redovnih poslova. Stoga se na seminaru 1 omogućava održavanje osobnog eteričnog tijela u ispravnom stanju. Tehnika je vrlo jednostavna i primjenjiva u svakom trenutku, a preporuča se u večernjim satima jer tada djeluje i na kvalitetu sna.
Naučit ćemo kako uspostaviti ravnotežu energije duha, tijela, misli i emocija, a pri tom osjetiti ugodu postojanja u vlastitom fizičkom tijelu (biću).

Na Seminaru 2 ulazi se u energetski svijet koji nam omogućuje uvid u duhovne aktivnosti koje predstavljaju naše karmičko djelovanje u životu. Seminar 2 je posebno pogodan za podizanje mogućnosti djelovanja u vlastitoj obitelji. Uspješno se nadoknađuje energija koja nam daje volju za poduzimanje aktivnosti u životu. Ujedno se dobije znanje i uvid u tijek energije koja ulazi u čovjeka i omogućuje mu da s manje mentalnih aktivnosti postigne više rezultata u životu.
Kad smo postigli senzibilnost tijela na djelovanje i utjecaje okoline te dopunsku energiju koja nam daje snage za rješavanje situacija u životu, na Seminaru 3 se usklađujemo s okolinom. Korištenje vještina i znanja sa Seminara 3 omogućuje da naše aktivnosti uz što manji trošak energije daju najpovoljniji efekt za nas i za našu okolinu. Na trećem seminaru naš se energetski potencijal usuglašava s našom okolinom.      
Seminari su prikladni za osobe koje planiraju poduzetničku ili obrtničku djelatnost. Povećani tijek energije u tijelu omogućuje i bolji protok energije u poslovnim aktivnostima.
Seminari su jednodnevni i održavaju se subotom.
Ukupno su tri seminara. Uvjet za naredne seminare je završetak prethodnog.
Pristup seminarima je slobodan za sve osobe. S polaznicima se dogovara osobni razgovor prije početka seminara.
Seminari se odvijaju u kvalitetnom prostoru za edukacije. Za polaznike je osiguran radni materijal, oprema potrebna za izvođenje, osvježavajući i topli napici, voće, grickalice te ručak u restoranu objekta gdje se izvodi seminar.

Seminar 2 će se održati 21.03.2020., a Seminar 3 18.04.2020. u Hotelu I.    
Datum: 29.2.2020.
Vrijeme: 9:30 - 18:30
Lokacija: Hotel I Zagreb, Ive Robića 2
     

Više o radu Akademije zdravlja možete pročitati na https://www.akademijazdravlja.com

Organizacija seminara: Dragica, tim Akademije Zdravlja po Da-MIR metodi
Seminar vodi: Damir Šturman, mag. ed. Dr. E.M.
Cijena seminara:  900,00 kn po danu. (120,00€), plaća se po dolasku na seminar
Popust:  za uplate do 22.2.2020. cijena iznosi 2.100,00 kn (300,00€) za sva tri seminara.


Prijave:
Dragica: 091 173 6234, mail: dragica.balog@gmail.com
Damir: 091 533 6819, mail: damir.metoda@gmail.com
Dobro došli!