Radionica MAGNIFIED HEALING® - Zagreb 4.4.-5.4.2020.

Pozivamo Vas na radionicu koju će u Zagrebu održati Ana Kubla Ahava, Grand Master Teacher Magnified Healing®

Magnified Healing® je tehnika koja nam omogućava iscjeljivanje na svim razinama: fizičkoj, emotivnoj, mentalnoj, duhovnoj. Omogućava nam iskustvo komunikacije s najvišim razinama našeg Bića sve do Izvora.

Iscjeljujemo i aktiviramo svoje uspavane Božanske potencijale kako bismo se u potpunosti ostvarili kao Božansko Biće koje jesmo.

Prakticirajući Magnified Healing:
- iscjeljujemo se na svim razinama
- čistimo prošlu negativnu karmu
- aktiviramo svih 12 niti naše DNK (naše božanske potencijale)
- širimo kvalitete Božanske Ljubavi, Božanske Mudrosti i Božanske Moći u cijelom svom biću
- dovodimo bijelu Svjetlost Izvora u sve naše čakre i oko sebe, stvarajući stup Svjetlosti koji nas štiti od bilo kakvih neskladnih energija izvana
- učimo svete izraze (mantre) koji povisuju našu vibraciju
- i još mnogo toga…

Koristeći dah, zvuk, pokret i boju sudjelujemo u sustvoriteljskom procesu iscjeljivanja i dovodimo Božansko Savršenstvo u djelovanje ovdje i sada. Postajemo Biće Svjetlosti i spremni smo se nositi s ovim izazovnim i teškim vremenima, a također i služiti svojoj braći i sestrama u njihovu iscjeljenju.

Tehnika Magnified Healinga poklon je kojeg je božica Kuan Yin kao članica karmičkog odbora donijela čovječanstvu radi bržeg iscjeljenja i pročišćenja čovječanstva i Majke Zemlje.

Dugi niz godina prakticiram i podučavam ovu tehniku i mnogo puta sam svjedočila čudesnim iscjeljenjima, ali posebno je upečatljiva duboka osobna transformacija onih koji prakticiraju Magnified Healing.

Pozivam i Vas da kročite na put ostvarenja svoje Božanskosti!

Subota 4.4. i nedjelja 5.4.2020 od 9 - 19h
ZAGREB, TrueSelf centar, Brkljačićeva 46

Cijena radionice: 1500 Kn (moguće je plaćanje u ratama po dogovoru)

Cijena radionice uključuje:
- originalni udžbenik na hrvatskom jeziku,
- službenu diplomu koja potvrđuje vaš status majstora/učitelja Magnified Healinga,
- vegetarijansku zakusku i piće oba dana.

Svi koji prođu radionicu ovlašteni su kao učitelji Magnified Healinga, te mogu samostalno organizirati i voditi ovakve radionice. Diploma koju ćete dobiti važeća je bilo gdje u svijetu.

Preduvjet za ovu radionicu je poznavanje i razumijevanje osnovnih metafizičkih pojmova poput karme, čakri, duhovne hijerarhije, ljubičaste vatre, uzašašća.

Radionicu vodi Ana Kubla Ahava, jedna od 12 velikih majstora Magnified Healinga u svijetu, te predstavnik za Hrvatsku i druge zemlje u regiji. Ana je svoju učiteljsku poduku završila kod vlč. Gisèle King, suosnivačice Magnified Healinga.

Rok za prijavu: 30.3.2020.

Prijavite se preko donje prijavnice. Hvala.

Informacije:
Ana Kubla
091 1515 521
akubla@yahoo.com
www.magnifiedhealing.com


Prijavite se ovdje za Radionicu MAGNIFIED HEALING®