Rituali za spiritualno čišćenje života koji se izvode na Izviru

Subota, 14. 3. 2020.
Rituali su osmišljeni za spiritualno čišćenje života, njegovih vidljivih i nevidljivih dijelova, prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, kao i za privlačenje novih, čistih energija za revitalizaciju. Obnovljene i pridobivene energije privlače nove mogućnosti i prilike, bude našu vitalnost i podržavaju nas na individualnom putu. Rituali manipulacije energijama prirode služe za privlačenje napretka, blagostanja, za otvaranje poslovnih mogućnosti, za jačanje privlačnosti, hrabrosti, radosti, zdravlja, za povećanje uspješnosti, obnovu zdravlja, mira i harmonije, veće samodiscipline, moći, zaštite… Koji ritual nam je najpotrebniji, razotkrit će se na duhovnim konzultacijama sa božanskom mudrošću Ifa (spiritualna orijentacija) ili nam to sugeriraju unutrašnji osjećaji i intuicija.

Nekoliko prijedloga:
Bori ritual: ritual za revitalizaciju i aktivaciju vlastite duhovne esencije, svog Orija. Ori je srž našeg života i odgovoran je za sve što nam se u životu događa.

Ritual energetskog čišćenja prostora (doma, poslovnog prostora): ritual koji se preporučuje kad problemi nisu u nama, nego u okolini i prostoru u kome živimo ili radimo.

Ritual za bolje upravljanje svojim životom: ritual koji prekida nevidljive spone koje nas odvlače od života, čineći da više ne budemo marionete, nego piloti vlastitog života. Preporučuje se onima koji imaju osjećaj da neko drugi odlučuje o njihovom životu (roditelji, obitelj, šefovi), umjesto da njihov život zavisi od njih samih.

Aktivacija energije privlačnosti: ritual koji nas čini privlačnim za ljubav, uspjeh, novac, dobru sreću i sve dobre stvari u životu.

Ritual za pravi životni smjer: kad naša duša i naša duhovna esencija žele ići u jednom smjeru, ali se krećemo u suprotnom, bivajući na pogrešnom mjestu. To može biti posljedica genetskog naslijeđa ili utjecaja okoline koja nas gura u suprotan smjer; osim toga može biti da naše noge nisu usklađene sa duhovnom esencijom.

Ritual za veću prihvaćenost u društvu: da nismo stranci u svijetu u kome živimo.

Ritual za bolje upravljanje novcem i energijom napretka: priprema osobnog simbola komunikacije sa energijom novca, blagostanja i prosperiteta, čašćenje energije Ađe.

Ritual za aktivaciju hrabrosti, prave obrane i sigurnosti, za neutralizaciju neprijatelja.
Ritual za veću smirenost, harmoniju i kreativnost.
Ritual za bolju harmonizaciju ženske i muške energije unutar nas.
Ritual za veću otpornost, vitalnost i zdravlje.
Ritual za neutralizaciju goruće vatre trpljenja unutar nas (neuspjeh u ljubavi).
Ritual za bolju komunikaciju, kako bi nas bolje razumjeli: čašćenje energije Iborosija.
Ritual za hrabrost, brzinu, proboj i aktivaciju energije promjene: čašćenje energije Oja.
Ritual za veću senzualnost, povećanje libida.

Prijavite se preko maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

akengen logoMateja Tomšič Akengen je svoj život posvetila radu s nesvjesnim, podsviješću i duhovnim bivstvom čovjeka. Preplitanjem mnogih tehnika čovjeku asistira da u samom izvoru iscjeljuje, transformira i/ili aktivira resurse, potrebne za kreiranje svog života. Kroz radionice, individualni terapeutski rad podržava čovjeka da otkrije svoj vlastiti potencijal i od promatrača i žrtve prelazi u kreatora života i osviještenog cjelovitog čovjeka, koji život živi.

Majstorski isprepliće trans, putovanje u drugo vrijeme, rad s arhetipovima, Hologramsko mateja slika 2razrješavanje čišćenje blokada, reprogramiranje uvjerenja.

U radu dodiruje svjesno, podsvijest, dušu, i radom s arhetipovima aktivira duboke transformacijske procese koji se odvijaju još dugo nakon susreta sa šamankom.

Adresa: Izvir 2, Slovenia
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
http://akengen.com/
www.facebook.com/online.skola.mudrosti