Uz tebe smo s ovih šest besplatnih online programa

Tu smo jedni za druge u ovom pravom trenutku
#ostajemdomauzOA
Sada kada ti je najpotrebnija emotivna i mentalna stabilnost, snažan imunitet, neustrašivost i svjesnost, samo želimo potvrditi da možeš računati na nas.

Iako i dalje imamo obaveze, posao na daljinu, kuhanje i održavanje doma, brigu o djeci i obitelji, ipak su nam se oslobodili sati koje smo inače provodili vozeći se na posao, u kupovini ili na kavama s ekipom. To vrijeme možete posvetiti održavanju svog zdravlja i visoke vibracije.

Na Omni Akademiji imamo preko 80 sati video i audio materijala od nekoliko autora i s mnogo različitih seminara. Od metafizike, tečaja buđenja svijesti, yoge i emotivnog iscjeljenja, preko učenja kako voljeti sebe i druge, kako biti u miru i radosti sa sobom, do kristalnih mreža, vježbi disanja, solfeggio glazbe i samospoznaje.

Vrlo je malo vjerojatno da bi, u ovih par tjedana što ćemo biti u izolaciji u svojim domovima, pogledala sve to ili otkrila ono što ti je najpotrebnije pa smo napravili BESPLATNU selekciju šest korisnih alata za svakodnevnu upotrebu, u obliku meditacija, yoge te iscjeljenja.

To je šest videa od kojih ti svaki daje jedan vođeni proces za točno određenu potrebu. Svi su ti dostupni klikom na jednu od donjih sličica, bez potrebe da se igdje registriraš ili odlaziš. Također ih sve možeš pogledati ovdje. Osjećamo da je iznimno važno da svi zajedno sada budemo u toj istoj vibraciji disanja, dopuštanja, opuštanja, hrabrosti i mira. Sretni smo što nas je život nagnao na ovo i što možemo dijeliti ovo uzbudljivo vrijeme na planetu.

Također, ne zaboravi da radnim danom u 11:00h imamo uživo talk show Danas Zapravo kojeg možeš pratiti ovdje. Sve prijašnje emisije ostaju trajno zabilježene i dostupne su na istom tom mjestu, samo se spusti u donji dio ekrana. 

Uživaj i znaj da nisi sama.
Ti si sve.

   
Znaš li da gledajući OA pošumljavaš planet?Svaki naš pretplatnik u sklopu svoje mjesečne ili godišnje pretplate dobija šaku virtualnih sjemenki koje gledajući tečajeve rastu u mladicu. Kada to virtualno stablo izraste mi ga fizički posadimo u prirodi. Za sada smo posadili 350 mladica smreke i crnog bora u Lici, a o tebi ovisi koliko ćemo još.
 


Our mailing address is:
Centar svijesti
Ivan Bavcevic
Jezero 108
Jezero I dio
Plaški 47304
Croatia