ONLINE Vježbaonica u Theta Centru

Od doma: 15.04.2020. od 18 do 21 sat

Preduvjet je završen Osnovni tečaj.
Ovo je vježbaonica za theta praktičare.
Održat će se preko Zoom video poziva.
Vježbaonicu vodi Stephen Roy Parker na engleskom, uz prijevod na hrvatski.
Tema je: Izolacija i bivanjem samim

Tko god je oduševljen u samoći je ili divlja zvijer ili Bog!
ARISTOTEL

Biti sam, izoliran, odsječen, ograničen…umanjenih mogućnosti? Ovo je vježbaonica koju će voditi Stephen Roy Parker, na kojoj ćete imati mogućnost kopati s kolegama theta praktičarima na ovim temama. Stephan je u svoje životno iskustvo uključio i dosta bivanja osamljenim, pogotovo na svim putovanjima po svijetu. Trebao je naučiti živjeti sa sobom, sa svojim umom i svojim osjećajima, bez pomoći drugih ljudi da ga balansiraju, zabave i odvrate mu pažnju. Svoje bogato iskustvo podijeliti će s vama i dati vam savjete i vježbe kako se snaći kad samoća preuzme.

Samoća nije samo biti sam fizički. To je često i biti sam iznutra. Okruženi ljudima, a sami. Osjećaj samoće može izazvati plač, tugu, žalost. Pogotovo ako se osjećamo samimam na svijetu. Ova vježbaonica pomoći ća vam da prebrodite događaje koji su se desili u vašoj prošlosti, kao i ojačati vas za buduća iskustva do kraja ovog vašeg života. Jer biti sam i biti u društvu su stanja koja će se ponavljati i ponavljati…s koronom ili bez nje. To je dio onoga što znači biti čovjek.

Ova vježbaonica će biti održana ONLINE, emitirana preko programa Zoom.
PREPORUČAMO: Skinite Zoom aplikaciju na ovom linku https://zoom.us/download
Vježbaonicu ćete moći pratiti preko linka koji ćete dobiti sat vremena prije vježbaonice. Na računalu vam nije potrebna instalacija, link se otvara u interenet pregledniku, ali je praktičnije da imate program instaliran. Za praćenje preko pametnog mobitela je potrebno instalirati aplikaciju putem App store-a ili Google Play-a.

CIJENA:
Energetska razmjena za organiziranje vježbaonice je 50 kn
PRIJAVE:
Za ovu vježbaonicu potrebno se prijaviti preko prijavnice koju ćete pronaći na stranici vježbaonica na ovom linku: http://www.thetacentar.com/radionice-vjezbaonice/

TKO JE STEPHEN ROY PARKER?
Stephen Roy Parker je Master & Certificate of Science učitelj i praktičar ThetaHealinga™ s dugogodišnjim iskustvom. Jedan je od najstarijih aktivnih učitelja Theta isceljivanja sa 18 godina iskustva u primjeni tehnike. Također je i iz skupine prvih Vianninih DNK3 učenika.
Podučavao je seminare i održavao individualne tretmane u mnogo zemalja širom svijeta. Samo neke od njih su: Kanada, SAD, Norveška, Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Rusija, Švedska, Mexico, Slovenija… Specifičnost svih njegovih predavanja, radionica, tretmana i tečajeva je neposrednost, lakoća podučavanja, mnogo humora i opuštenosti te, najvažnije veliko znanje i stručnost koju Steve nesebično dijeli sa svim polaznicima.