ONLINE DARSHAN S PARAMAHAMSOM VISHWANANDOM

ONLINE DARSHAN S PARAMAHAMSOM VISHWANANDOM
HRVATSKA, BOSNA I HERCEGOVINA, SLOVENIJA, SRBIJA I SJEVERNA MAKEDONIJA

Subota, 23. svibnja 2020., 18:00 sati

ONLINE DARSHAN
S obzirom na trenutnu situaciju u svijetu Paramahamsa Vishwananda odlučio je svima dati online darshane! Bez obzira gdje se nalazili u svijetu možete imati osobni susret s Učiteljem te iskusiti neograničenu ljubav i blagoslov Njegovog darshana.
Kao online događaj 23. svibnja 2020. održat će se darshan za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju, Srbiju i Sjevernu Makedoniju.

ŠTO JE DARSHAN?
Darshan znači vidjeti i biti viđen od strane samog Božanskog. Imati to iskustvo s bogoostvarenim Učiteljem može vam pomoći da napredujete fizički, emocionalno i duhovno. Primanje darshana od potpuno spoznatog Učitelja koji živi u stalnom jedinstvu s Božanskim rijetka je i vrlo posebna dragocjenost koja se ne smije propustiti. Uz to je darshan Paramahamse Sri Swamija Vishwananade jedinstven jer On daje osobne blagoslove, gledanjem oči u oči.
Blagoslov darshana Paramahamse Vishwanande pomaže vam otvoriti srce kako biste iskusili istinsku bezuvjetnu ljubav, a svako iskustvo darshana jedinstveno je za vas.
Uobičajeno, njegovi darshani daju se osobno, ali budući da svijet ne može doći k Njemu, Paramahamsa Vishwananda pronašao je način da dođe do TEBE i daruje ti darshan upravo u tvom domu.
Iskoristite ovu izuzetnu priliku da se povežete s Njim i iskusite Njegove blagoslove!

Ovisno o zemlji u kojoj prebivate pogledajte datum ekskluzivnog online darshana za svoju zemlju i datume javnih online darshana (možete sudjelovati na jednom javnom darshanu mjesečno) na poveznici:
https://www.bhaktimarga.org/content/online-darshan-schedule

Za više informacija o online darshanu za Hrvatsku:
https://www.facebook.com/events/548507015865088/

KONTAKT – HRVATSKA
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.