Yoga povlačenje - ZOV DUŠE (intenziv)

Pozivamo sve koji se osjećaju spremni pristupiti osobnoj transformaciji na ovo povlačenje uz Kundalini yogu i meditaciju. Družimo se do 5 dana u krasnom centru "M.A.R.E." u Rovinju, gdje imamo privatnu, mirnu plažicu i divnu prirodu oko sebe. Za one iz okolice Rovinja je također moguće da dođu na dnevni program bez noćenja. Možete odabrati koliko dana želite učestvovati, od 1 do 5.
Nadolazeće povlačenje će biti intenziv koji će nam dati iskustvo "života yogija" – rano buđenje, yoga kroz dan, seva, vegetarijanska/veganska dijeta i apsolutna prisutnot. Nadamo se da ćete naći nešto u tom ritmu što ćete moći unijeti u svoj svakodnevni život, da osjetite slobodu svoje svijesti kako svakim danom raste.

Nas dvije volimo praksu i disciplinu jer nam omogućuje da svjesnije i više uživamo u životu..Namjera nam je da Vam dobronamjerno i srčano podielimo neke od bisera s naših yogijskih iskustava, što vanjskih, no ponajviše nutarnjih.

„You were born with everything you need
to answer the call of your soul.“
Marie Forleo

O VODITELJICAMA
Mi smo Sara/Satmukh i Gloria/Jagdeesh. Učiteljice smo Kundalini yoge jer osjećamo moć te tehnologije, koja nam vješto diže svijest kroz kombinaciju kriye, mantre, vježbi disanja (pranayame), meditacije i “seve” (svjesno služenje i pomoć drugima).

REGISTRACIJA
Navedene cijene uključuju: noćenje, 3 dnevna obroka i sav program:
1 dan – 440Kn
3 dana – 1.200Kn
5 dana – 2.000Kn

Cijena bez noćenja uključuje: 3 dnevna obroka i sav program:
1 dan – 300 Kn

Cijena nakon 1.6.2020.:
1 dan s N – 540Kn
1 dan bez N–400Kn
3 dana–1.350Kn
5 dana–2.150Kn

Kao potvrdu dolaska, obavezno je uplatiti depozit u iznosu od 50% od ukupne svote. Uplatne informacije se nalaze na stranici za registraciju.

OBRAZAC ZA PRIJAVU:
prijavi se

KONTAKT:
Za više informacija i radi ograničenog broja polaznika, molimo da se prijavite na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Za ljude iz Zagreba bi pokušali srediti da Vas međusobno spojimo, da podijelite troškove prijevoza.

Što je Zov Duše i kako ga čuti?
"Lako je znati kada tijelo treba hranu: želudac zavija, pada nam razina energije ili počinje “to doba dana”. No kako znati kad naša Duša treba hranu?
U danas prevladavajućoj materijalističkoj paradigmi skeptični smo prema riječi “Duša”. No interpretacija riječi Duša ovdje ne znači nužno nešto natprirodno ili religijsko. Ona može predstavljati naše unutarnje stremljenje, naš najdublji osjećaj, naše “više Ja”, ono za što osjećamo da je “naše” na najdubljoj razini vlastitog bića.
Duša nam može slati razne poruke.
Uzimamo li više internog odmora? Želimo li biti negdje drugdje? Sve su ovo znakovi Zova Duše, no čujemo li ga? Jesmo li dostupni za Zov Duše gdje ona izražava glas? A ako ga i čujemo, kako odgovaramo...?

Esencijalni sastojak ove priče je osluškivanje poziva.


Želimo Vam pomoći na tom Putu i stvoriti okruženje gdje će Zov Vaše Duše biti glasniji, jasniji i gdje ćete imati mogućnost, snagu i volju odazvati mu se.

Jako Vam se veselimo i jedva čekamo ovo druženje!! ♥ ♥ ♥

Sat Nam

http://www.templeofthesoul.net/

facebook