Dođi k sebi! na vikend retreatu u Gorskom kotaru

Life Potential organizira Dođi k sebi! vikend retreat koji će se održati od 3. do 5. srpnja 2020. u predivnim Vratima pokraj Fužina u Gorskom kotaru. Namijenjen je svima koji žele pobjeći od svakodnevice na par dana i podsjetiti se tko su i što zaista žele u svom životu.

„Kako bismo Vas podržali u osvještavanju Vaših vlastitih potreba i želja, dali Vam povod za odmor, stanku od uobičajenog, vrijeme samo za Vas, s Vama u fokusu, odlučili smo za Vas organizirati vikend retreat, odnosno povlačenje, u prekrasnom, opuštajućem okruženju Gorskog kotara, daleko od buke, daleko od svakodnevice. U opuštenoj atmosferi potaknut ćemo osvještavanje Vašeg iskonskog puta i unutarnje snage uz podršku grupe i prekrasne prirode u koju ćemo biti uronjeni kroz jedan vikend spoznaje sebe i svojih potencijala.“ – istaknuli su voditelji retreata, Jelena Radošević i Saša Borovnjak. je Jelena Radošević, dopredsjednica Life Potential organizacije i jedna od predavača na vikend retreatu. U sklopu programa retreata dotaknut će sa sudionicima teme kao što su:
● JA - kako sam, što trebam, što želim, kako moje misli i emocije utječu na život
● moj odnos prema ljubavnom odnosu;
● ja i moja karijera;
● ja i moja obitelj i prijatelji i/ili bilo koje druge teme koje se pokažu važnima za
sudionike retreata.

Uz pomoć kombinacije metoda iz područja:
• Gestalt psihoterapije,
• joge,
• coachinga,
• mindfulnessa i
• Theta healinga,
stručnjaci iz Life Potentiala će podržati sudionike u njihovom osvještavanju odgovora na pitanja što im treba, što im je bitno u životu, što žele, kakav život žele, ali i što ih ometa u ostvarivanju vlastitih želja.

Polaznici radionica će moći podijeliti svoja iskustva u sigurnoj i povjerljivoj atmosferi te si međusobno pružiti suosjećanje i podršku u prevladavanju izazova s kojima se susreću.

Cijena (uključuje smještaj, ručak i program):
• early bird (uplate cijelog iznosa do 27.06.): 1200 Kn
• regularna cijena: 1350 Kn

Prijavite se putem online obrasca: https://forms.gle/PR6MwioZYD5UX93n7 nakon čega ćete nakon prijave dobiti povratni mail o Potvrdi prijave i sve podatke potrebne za uplatu.

Za dodatne informacije obratite se Life Potentialu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 091 533 5319.
Life Potential je nevladina organizacija orijentirana na razvoj potencijala koji se nalazi unutar svakog pojedinca i zajednice koristeći se alatima iz neuro-jezičnog programiranja (NLP), gestalt psihoterapije i mindfulnessa kroz neformalni pristup. Rade s mladima i odraslima uglavnom na područjima cjelokupnog osobnog i profesionalnog razvoja koji uključuje poboljšanje komunikacijskih vještina i timskog rada, osobno osnaživanje i prezentacijske vještine.

Kontakt:
M: 091 533 53 19

Udruga Life Potential
Ilica 71, Zagreb, Croatia
BIZkoshnica Coworking
www.lifepotential.org
M: + 385 (0)99 416 4630

vikend retreat 2

vikend retreat 1

 ♦