PORUKE TIJELA - sedmodnevni retreat

3. sedmodnevni retreat / povlačenje (ljetovanje sa 6-dnevnom radionicom)
od 16. do 23.8.2020. – Veli Iž / otok Iž

TEMA RADIONICE: Poruke tijela
PODTEMA: Nježnost

Sočnost života ne možemo osjetiti umom, to možemo samo tijelom. Ono je medij za to. Odrezani od tijela ne osjećamo život, samo gledamo slike, imamo ideje. Tijelo nam šalje upute, poruke. Čujmo ih!

Šest ćemo dana budit tijelo, povezivati se s porukama koje uporno nama “gluhima” drago tijelo pokušava prenijeti.

U radu ćemo koristiti pokret, meditacije, iskustvene vježbe, razne konstelacijske formate, energetske vježbe, nešto teorije i slično.

Kome je namijenjen retreat?
I muškarcima i ženama, samo iskusnima u tjelesno orijentiranom radu. Ako ste:
stalno U GLAVI
s VIŠKOM kilograma
s neobjašnjivim SIMPTOMIMA

uz obilnu pomoć prirode istraživat ćemo što je dublje, što nam tijelo hoće reći, što mu treba. Koje su prepreke? Što trebamo učiniti?

O nježnosti
Cilj je otvoriti se više ka NJEŽNOSTI I UŽITKU, povećati kapacitet za oboje, vratit se kući napunjenima tim iskustvima, ali i sposobnošću da si to damo, da tražimo i uzmemo, da to možemo osjetiti, utjeloviti i da prava na užitak i nježnost postanu neupitna. Naravno, prepreke ka tome će odmah iskočiti, ali zato imamo cijeli tjedan da ih polako osjetimo, upoznamo i transformiramo u resurs. Zar to nije divno?
I za muškarce i za žene.

Zašto nježnost?
Vremena su gruba, ostavljaju tragove. Duboke i značajne. Nešto od toga nas transformira, nešto devastira. Treba rane preliti ljekovitim ekstraktima srca.
Nježnost prema sebi, nježnost prema drugima. Nježnost kao portal u Novo. Ne znači da će sve na radionici biti cici-mici, nježnost će izvući nešto od toga zbog čega si je ne dopuštamo, zbog čega na kraju biramo grubost ili suhoću. Vrijeme je da nježnost njegujemo, prigrlimo, da omekšamo i protečemo.
Rokovi, program, voditeljice i asistentice te ostale informacije:
http://www.nadja.hr/povremeni-progra…/retreat-poruke-tijela/ 

TIM:
Voditeljica radionica i programa: Nadja Skazlić – www.nadja.hr
Asistentica u programu: Naike Dapiran
Voditeljica plesa 5Ritmova: Lucija Glagolić Hora
Chef: Ana Stuparić
Asistentica u organizaciji: Stella Golemac
....................

PRIJAVE na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . - požurite.

NAPOMENA:
Zbog specifičnosti ovogodišnje situacije, na ovom retreatu mogu sudjelovati samo osobe koje su iskusne u tjelesnoorijeniranoj integrativnoj praksi, konstelacijama ili nekoj drugoj vrsti tjelesnog terapijskog rada ili prakse (konzultirajte se s voditeljicom 095 199 35 32).
Iako je tema Nježnost, iako ćemo raditi suptilno, u skladu s osjetljivošću trenutka, na retreatu mogu sudjelovati samo oni koji mogu nositi svoje emocionalne procese te sigurno funkcionirati u grupi.

Program, cijene i ostale informacije potražite ovdje:
http://www.nadja.hr/povremeni-programi/retreat-poruke-tijela/