TACHYON energija nultog polja

TACHYON energija nultog polja
Inicijacije / usklađivanje
Devet inicijacija kroz tri usklađenja.

TACHYON
Riječ tachyon (grčki) prevodi se kao „brza čestica“ , odnosi se na česticu koja je brža od brzine svjetlosti, a označava primarnu česticu čitave kreacije. Prema kvantnoj fizici, materijalni svemir se sastoji od vrlo gustog oblika energije, a sve što u njemu postoji usklađeno je u energetskom kontinuumu. Energija neprestano teče iz suptilnih nivoa, počevši od super kauzalnog svijeta i kreće se dolje kroz astralnu, eteričnu i elektro magnetsku razinu do materijalnog nivoa postojanja.

Tachyoni su subatomske čestice koje se kreću brže od svjetlosti zbog svoje ogromne energije. Sve se razvija ili dolazi iz Tacyona koji kada je blizu kaosa stvara harmoniju zato što je unutar njega kodiran savšeni oblik. Kao takav može potencijalno obnoviti energetsko polje u bilo kojem živom biću i vratiti mu idealnu funkcionalnost. Pojačavajući energiju Tachyona, pruža nam se izravan pristup beskonačnim mogućnostima energetskog polja nulte točke.

Suptilni energetski sustavi koji se danas koriste za terapije rade samo na specifičnoj frekvenciji za razliku od Tachyona koji uključuje sve energetske frekvencije. Postoji još jedna razlika između ostalih energetskih sistema i Tachyon energije. Na sve druge oblike suptilnih energija koji se koriste u energetskoj medicini mogu utjecati vanjska i unutarnja ometanja poput elektromagnetskog zračenja, 5G mreže, misli, osjećaja, uvjerenja… dok Tachyon energija nije podložna nikakvim utjecajima.

Tachyon energiju koristimo na sebi jačajući strukturu stanica koje se prisjećaju svog savršenstva. Na taj način postupno postajemo Tachyon antena. Osim toga kroz usklađivanja dobivamo sposobnost i znanja za izradu posebnih pomagala i alata s kojima dodatno utječemo na sebe i na okolinu. Tako posredno možemo pomoći životinjskom, biljnom i mineralnom kraljevstvu kao i svemu što postoji. 

Nikola Tesla stvorio je automobil koji se kreće na nevidljivom polju Tachyon energije. Danas mnogi znanstvenici koji rade na uređajima za besplatnu energiju rade na pretvorbi Tachyon energije u električnu. No, vrijeme korištenja Tachyon energije u njenom punom potencijalu tek dolazi.

Utjecaj Tachyon energije na nas:
-smanjuje bol i umor
-pojačava oporavak organizma
-povećava fizičku sposobnost i vitalnost
-povećava koncentraciju i pamćenje
-poboljšava meditaciju i intuiciju
-podržava fizičku detoksikacija tijela
-podržava visokokvalitetnu proizvodnju stanica
-otapa energetske blokade
-štiti od elektromagnetskog zračenja
-harmonizira energetske centre tijela
-podržava i ubrzava duhovni napredak

Tachyon energija potiče:
-prirodnu detoksikaciju
-oporavak mišića
-oporavak nakon bolesti
-apsorpciju vitamina i minerala
-bolju cirkulaciju
-bolje funkcioniranje organa i žlijezda
-opće blagostanje

TACHYON INICIJACIJE / USKLAĐENJA

Ima devet inicijacija u Tachyon sistem. Dinamika prijenosa se provodi kroz tri usklađenja sa po dva tjedna pauze između svakog. Inicijacijom u svih devet stupnjeva Tachyon sistema i radeći na sebi, postajemo malo po malo Tachyon antena, a naše tijelo samo počinje proces samo izlječenja. Sub molekularna struktura se mijenja, te djelujemo kao prijemnici i odašiljači Tachyon energije.

U ovom sistemu usvajamo znanja kako stvoriti različite vrste Tachyon antena, alate, vodu, ulje, diskove, EM zaštite za mobitele, čakra kamenje, nakit, privjeske, odjeću, zaštitu za krevet, vorteks grid za čišćenje i ostalo. Dobivamo sposobnost energetskog ugađanja i podizanja raznih preparata za zdravlje i dobrobit. Osim toga sa Tachyon energijom možemo raditi iscjeljujuće tretmane kao i samo tretmane u visokom energetskom okruženju koje podignemo sa Tachyon diskovima. Znanje možemo prenositi drugima vrlo jednostavnom inicijacijom u živo ili na daljinu tehnikom chi-bowla.

Navedeni alati i proizvodi pomažu u uklanjanju fizičkih uzroka mnogih bolesti koje izazivaju neravnoteže u našem tijelu, radeći izravno na restrukturiranju i unapređenju DNK. Budući da Tachyoni jednako utječu na naše fizičko i ostala eterična tijela, donose mnoge dobrobiti i ubrzavaju naš duhovni rast. Povremeno može doći do blage detoksikacije u tijelu, ali s obzirom da posljedice ne traju dugo, važno je biti hidriran i odmarati se kako bi se toksini što lakše oslobodili. Osim osjećaja lakoće i blagostanja ozbiljnijih nuspojava nema.

Tachyon snažno potiče duhovni razvoj, jača svijest, produbljuje meditaciju, pomaže u razvijanju jasnovidnosti i jasno čujnosti, olakšava astralna putovanja, ubrzava sposobnost usklađivanja s životnom svrhom, vraća čakre i meridijane u "zdravu nultu točku", ubrzava prirodnu sposobnost samo iscjeljenja, povećava izdržljivost, pomlađuje, regenerira i aktivira DNK, ublažava bol, detoksificira i savjetuje.

Harmonizacija Elektro Magnetnih Frekvencija (EMF) 
Uz ogromne količine mobitela, satelita, fluorescentne rasvjete, prljave struje, odašiljača za mobitele, kablovsku televiziju, radio stanice, odašiljača za prijenos i pametna brojila koji emitiraju EMF, naša tijela postaju preopterećena pokušavajući se boriti protiv nadmoćnih polja EMF-a. Kada počnemo živjeti sa Tachyonom tijelo mnogo brže obnavlja svoje energetsko polje. Štetni učinci EMF-a uvelike se smanjuju samim energetskim usklađivanjem Tachyon polja.

Da bismo preživjeli u svijetu 5G najbolje je sam postati super provodnik životne snage i podići biološku energiju do razine na kojoj 5G i 6G tehnologija ne utječe na pojedinca. A osim što sami postupno postajemo Tachyon antena i tachyonizirana pomagala pomažu nam u postizanju ovog cilja. Šest je glavnih područja života koje možemo unaprijediti sa Tachyon alatima. To su osobno, mobilno, kućno, spavaće, automobilsko i radno okruženje.

Energetski nakit
Tachyon energetski nakit pomaže u zaštiti imunološkog sustava od iscrpljujućeg i štetnog djelovanja elektromagnetskih polja (EMF-a) koja nastaju svim električnim uređajima: računalima, televizorima i sušilima… Energetski nakit posebno je vrijedan za osobe sa slabim imunitetom kao i za one koji provode puno vremena pred računalom. Tachyonizirani nakit osim ukrasnog ima iscjeljujuće i zaštito djelovanje. Preporuka je da se nosi na žlijezdi timus u sredini grudnog koša. Polje timusne žlijezde pretvara Tachyon u različite frekvencije potrebne harmonizaciju tijela. Kombiniranje nakita s tachyoniziranom vodom moćan je recept za dug i zdrav život. 

Jačanje imunološkog sustava
Preparati za povećanje otpornosti i jačanje imunološkog sistem posebno su aktualni za današnje vrijeme . Naša su tijela dizajnirana za liječenje i obnavljanje i od zaraznih i od degenerativnih bolesti. Kako bismo osigurali jak imunološki sistem dobro je uzimati vitaminsko mineralne preparate i prirodne nadomjestke prehrani. Takvi proizvodi kada se ispune Tachyon energijom djeluju kao stup obrane za naš imunološki sistem, učvršćuju fizičko i ostala suptilna tijela, štite od oštećenja EMF-a i djeluju na cjelokupno povišenje frekvencije.

Kupanje u tachyoniziranoj vodi
Većinu Tachyon proizvoda može smjestiti u vrećicu s patentnim zatvaračem i staviti u kadu za osvježavajuće kupanje.

Spavanje sa Tachyon antenama
Možemo ih postaviti ispod jastuka, madraca ili na pod oko kreveta. Produbljuju san, čiste, umiruju, donose lucidne snove energiziraju i iscjeljuju. 

*** S obzirom da je Tachyon energija živo polje svijesti, uputno je alate i preparate koristiti uz pozitivnu namjeru. Tachyon će uravnotežiti čakre i meridijane u roku od nekoliko minuta, pri čemu možemo osjetiti trnce, valove ili zagrijavanje tijela. Sve su to znakovi da energija radi za našu dobrobit. Ako želimo komunicirati sa Tachyonom i dobiti uvide i vodstvo možemo mu se obratiti otvorena srca. Ustrajnim radom Tachyon nas dodatno otvara za ljubav, mudrost i razumijevanje te nas na lagan i podržavajući način vodi do potpunog ostvarenja naše životne svrhe.

Inicijacije u Tachyon sistem:
1.,2.,3. stupanj 400kn
4.,5.,6. stupanj 400 kn
7.,8.,9. stupanj 400 kn
Obavezna pauza između svake inicijacije je 14 dana.

Uvjet za Tachyon usklađivanje:
Kundalini Reiki inicijacije 1.,2., i 3. stupanj
ili Usui Reiki inicijacije 1.,2.,3. i 4. stupanj
ili Shamballa MDH inicijacije 1.,2.,3. i 4. stupanj

Inicijacije možete pronaći na web stranici:
www.reikisistemi.com

Svaki polaznik dobiva upute za rad i certifikat.
Veliki Majstor Učitelj: Ivana Novačić

 

♦