Želite li saznati što vas očekuje do kraja 2020.?

2020. nas je poprilično sve uzdrmala i dalje je puna neizvjesnosti. 2020. je prijelazna godina i puno toga smo trebali kalibrirati

Želite li saznati što vas očekuje do kraja 2020.? Što je to sve skupa trebalo značiti i kakvo je učenje donijela upravo vama?

Želite li više jasnoće o svojoj svrsi, želite promijeniti posao, ali ne znate kako, kojim smjerom krenuti u ovom nepredvidivom vremenu?

Zakažite čitanje astrologije svrhe – ostvarite poseban popust od 15% ako bukirate svoj termin do kraja mjeseca rujna. Regularna cijena 350 HRK, sa popustom 300 HRK

Evolucijska astrologija koju proučavam zadnjih 10 godina omogućuje mi da vašu natalnu kartu - snimak istočnog neba sa položajem planeta kada ste se rodili, proučim kao mapu vašeg punog potencijala, vaših prošlih života, vještina, talenata i važne uloge koju ste došli igrati u ovom životu.

Tranziti planeta pomažu mi da odredim - za što je ovo razdoblje najbolje i što treba odgoditi i zašto. Proučavam vaše osnovne osobine ličnosti napisane u zvijezdama, kakvi ste, što su vaše istinske vrijednosti, negativna uvjerenja i osjetljivosti.

Najviše volim proučavati vaše skrivene talente ili zonu genija, jer ako ih ne upotrijebimo, oni ostaju uspavani.

ŠTO DRUGI KAŽU:
"Hvala Iva na divnom čitanju, kao i uvijek super pogođeno" J.R.

"Rekli ste mi da mogu raditi sve one stvari koje sam oduvijek željela, ali nikad nisam vjerovala da je to moguće, hvala Vam puno" P.G.

"Iva mi je dala samopouzdanje i jasnoću oko pravca mog posla. Osjećala sam se lako i osnaženo Ivinim čitanjem, pogotovo zato što mi je dala jasniju sliku kako mogu bolje služiti drugima" K.A.

Saznajte više o meni na ovim linkovima: Read my blog here, Join me on Patreon
Follow me on Instagram

ŠTO ĆETE SAZNATI:

- vaš potencijal koji ste pozvani razviti u ovom životu, kao što su: upravljačke vještine, struktura, ljubaznost, čvrstina, diplomacija, biti zvijezda, duhovnost

- koji su vaši skriveni talenti i svrha

- koje su vaše vrijednosti, podsvjesni nagoni i osjetljivosti, ambicije

- kako najbolje primijeniti svoju energiju u svom životu da biste postigli ono što želite

- što vas koči da živite svoj najbolji život

- za što su trenutačni planetarni tranziti dobri - koju vrstu aktivnosti poduzeti a što izbjegavati

ŠTO TREBAM OD VAS:

Datum rođenja, mjesto rođenja, vrijeme rođenja
Za upite i bukiranje termina pišite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

NAČIN RADA:

Kad rezervirate svoj termin i izvršite uplatu, pošaljete mi svoj datum, mjesto i vrijeme rođenja. Nekoliko dana mi treba da proučim vašu natalnu kartu, te tijekom zakazanog termina imamo konzultaciju u trajanju od 75 minuta putem Skype ili Zoom programa tijekom koje možete postavljati pitanja.

Pogledajte besplatan video kako pronaći svoju zonu genija i moći iscjeljivanja drugih
https://www.subscribepage.com/find-your-genius-zone-and-the-core-wound-and-healing-powers

Termin se rezervira uplatom. Molim izvršiti uplatu za čitanje astrologiju svrhe, u iznosu od 300 kuna, na račun Padmasambhava, Obrt za poslovne usluge, vl. Iva Tarle, Draškovićeva 44, Zagreb, IBAN HR9425000091101506894