ZAPALI ISKRU! Besplatna psihodramska radionica

Ti si najbolja žonglerica na svijetu? Odlično se prebacuješ iz uloge u ulogu? U jednom trenutku si radnica, no već si u drugom trenutku u ulozi majke, supruge, kćeri, sestre, studentice..
Znaš da te to sve iscrpljuje, no osjećaš pritisak da moraš “učiniti sve” za druge, za obitelj i posao?
No, tko se brine za tebe?

Prije nego li ti “prekipi”, znaj da možeš uzeti vrijeme za sebe. Svijet neće stati. Uzmi vrijeme za sebe, vrijeme u kojem ćeš pronaći vlastitu iskru zaboravljenu uslijed svih moranja, svih vlastitih i tuđih očekivanja.

Slijedi sebe i zapali iskru na ovoj radionici!

O radionici
Iskustvena radionica će se održati u subotu 26.09.2020. u Zagrebu, s početkom od 10:30 sati, te će trajati do 13:00 sati. Priključiti se mogu sve punoljetne žene, bez obzira na prethodno iskustvo rada na sebi, bez obzira na dob, stručnu spremu i zanimanje. Broj članica je ograničen na 8 osoba. Prijave su otvorene do 24.09.2020. Ljubazno molim u prijavi navesti Vaše ime i prezime, godinu rođenja, broj mobitela i e-mail adresu

Prijava i sve dodatne informacije na:
e- mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
mobitel: 092 1626 872
Dobrodošle!

Voditeljica :
Maja Aqqad prof. sociologije, psihodramski terapeut s višegodišnjim iskustvom rada s pojedincima i grupama, nositeljica Europskog certifikata iz psihoterapije (ECP) koji dodjeljuje Europska krovna organizacija za psihoterapiju (European Association for Psychotherapy).