Ne propustite uvodni shiatsu seminar

Ne propustite uvodni shiatsu seminar od 2. do 4. listopada 2020. u Shiatsu školi Hrvatska, koji će se održati u Fužinama.

Shiatsu škola Hrvatska od 2004. redovito održava školu za shiatsu praktičare, a program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja, te se nakon završetka školovanja upisuje shiatsu praktičar/ka u elektronsku radnu knjižicu.

Što ćemo sve učiti na uvodnom seminaru:
- kako raditi iz Hare, svog centra i izvora unutarnje snage i mirnoće
- kako osjetiti životnu energiju – Qi, tijek energije kako kola u tijelu
- uvod u shiatsu i orijentalnu medicinu
- položaji u kojima se radi shiatsu, pokreti i tehnike
- do-in vježbe (samo masaža)

Kako se budemo bliži kraju uvodnog seminara osjećat ćete pojačanu osjetljivost, kao i jaču tjelesnu svjesnost te gracioznost, a do kraja programa znat ćete samostalno napraviti jednostavni shiatsu tretman cijelog tijela. Polaznici će učeći ovu jedinstvenu metodu iscjeljivanja dodirom, kao i način meditiranja, usavršavati same sebe.
Naučit ćete koristiti razne tehnike rada na tijelu: dodir, pritisak, rotaciju, istezanje, ali i kako očuvati svoje tjelesno zdravlje tako što će radeći opuštenije biti učinkovitiji u radu, čime će i tretman biti ugodniji za klijenta.
Dobrobiti za polaznike su sljedeće: pokretljivost, fleksibilnost, izdržljivost kao kod vježbanja joge, osnaživanje tijela i poboljšanje držanja kao da vježbate pilates, obnavljanje vaše vlastite životne energije, otpuštanje stresa iz tijela i uma, revitalizacija duha, bolje razumijevanje sebe, drugih osoba i prirode.


Cijena uvodnog seminara je : 1800 kuna.

O meni:
- 18 godina iskustva u radu s klijentima
- 2008. otvaram centar „Essentia“ u kojem kroz holistički pristup, koristim različite tehnike rada na tijelu
- 2015. uspješno završavam učiteljski trening u Ohashi institutu, New York
- 2015. postajem ravnateljica i učiteljica u Shiatsu školi Hrvatska
Shiatsu za mene predstavlja konstantno učenje, istraživanje i iskrenu posvećenost učenicima za vrijeme školovanja.
Marina Devald
Molimo sve zainteresirane da se na vrijeme prijave, zatraže od nas prijavnicu na kojoj su sve detaljne informacije o upisu u Shiatsu školu.
Za sve one koji su završili i koji će tek završiti uvodni shiatsu seminar, kreće redovni program - shiatsu prvi stupanj, od 06. do 08. studenog 2020.
Našu malu Shiatsu školu prebacili smo na novu lokaciju u prirodu u Fužine. Nadamo se da će se i vama sviđati ideja da se maknete iz grada i da se okružite se zelenilom : )

„Putovanje od tisuću milja počinje prvim korakom.“
Lao Tzu

Za sve upite javite se mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 091/1404081.
Veselimo se Vašem dolasku,
Shiatsu škola Hrvatska
www.shiatsu.hr
https://www.facebook.com/shiatsuskolahrvatska/

fužine