DAN MEDITACIJE

SUBOTA, 5. PROSINCA, ONLINE
Jednodnevno meditacijsko povlačenje početkom prosinca održavamo u uvjetima korona-krize pa je tome i prilagođeno - odvija se online! No, svemu vanjskomu unatoč, i dalje je to prilika za dublje poniranje u nutrinu vlastitoga uma i iznalaženje temelja stabilnosti, zadovoljstva i blagonaklonosti. U blagoj atmosferi polaže uvjete za otkrivanje tog dubljega sloja našega bića koji u vrenju života uglavnom čuči skriven i nevidljiv, a vrijedan je spoznavanja. Povlačenje je otvoreno za sve koji su bili na tečaju meditacije i na jednodnevnom sjedenju. 

Povlačenje traje od 9 do 17 sati i održava se online preko Zoom platforme. Tijekom povlačenja pridržavamo se pravila tišine; u ostalome radi se o opuštenom sjedenju koje blago i nenametljivo odražava duh produljenih chan povlačenja. Razdoblja prakse uključuju meditaciju u sjedenju i hodanju te vježbanje.

Prijava

GRUPNA MEDITACIJA
Utorkom od 19 sati, online
Ne prakticirajte sami - osnažite i potpomognite svoju redovitu meditaciju priključujući se redovitim tjednim sastancima meditacijske grupe pod iskusnim vodstvom našeg učitelja. Na sastancima se vježba osam pokreta chana, prvo od dva razdoblja sjedenja uključuje vođenu praksu meditacije, a po završetku ostaje vremena za razgovor o pitanjimaAko ste član Centra, zatražite poveznicu
 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..