ONLINE TEČAJ: JA JESAM AKTIVACIJE

Postanite moćni nositelj visokih FREKVENCIJA i naučite kako utjeloviti 33 božanske frekvencije s JA JESAM AKTIVACIJAMA.

Svaka duboka promjena dolazi iz naše osobne frekvencije i vibracije. Koliko moćno biste mogli promijeniti svoj život, kada biste mogli utjeloviti i izražavati visoke frekvencije i vibracije, te ih prizvati po volji, kada god ih želite ili trebate. Da se ujutro probudite i usidrite ona stanja koja vam trebaju za taj dan. Da započnete dan s osjećajem jasnoće, mira, ljubavi i drugih pozitivnih stanja.

Budite inicirani u JA JESAM AKTIVACIJE i pristupite najvišoj energiji koja vam je dostupna – vašoj moćnoj JA JESAM PRISTUNOSTI, a to je vaše vječno božansko ja ili vaša Monada. Ove JA JESAM AKTIVACIJE su aktivacije kanalirane iz 9 dimenzije koje vam omogućavaju, svaki puta kada ih koristite, da pristupite, učitate, downloadirate i usidrite sve više vaše vlastite autentične energije – energije vaše Monade, te jednu od 33 frekvencije koje želite u bilo kojem trenutku.

Želite li u životu više mira, ljubavi, jasnoće, prosperiteta, radosti, resursivnosti, obilja, odlučnosti, uspjeha, samopouzdanja itd.? Kada sami vibrirate na toj frekvenciji – tada to i privlačite u svoj život. JA JESAM AKTIVACIJE namijenjene su upravo tome – da na jednostavan način aktivirate određenu frekvenciju što vam omogućava da u istinskom smislu upravljate vašom vlastitom sviješću, da se korigirate svaki puta kada upadnete u niže vibracije, osjećaje ili misli.

Nakon inicijacije, svaki puta kada koristite bilo koju od 33 frekvencije, čistit ćete sve suprotno određenoj kvaliteti, npr. želite mir, pa će se čistiti sav stres i nemir, zatim ćete učitavati tu željenu kvalitetu u svoje energetsko polje i na kraju, aktivirat ćete svoju vlastitu najvišu vibraciju i energiju vaše Monade, na taj način, šireći svoje energetsko polje i povisujući svoju frekvenciju. Radit ćemo s namjerom i s vrlo jednostavnom naredbom s kojom ćete pokrenuti cijeli proces aktiviranja frekvencija.

Svaka aktivacija dodatno sadržava čišćenje niskih vibracija, rekalibraciju vašeg mozga i živčanog sustava na više vibracije, čišćenje nerazriješenih trauma duše, iscjeljivanje srca, aktiviranje višeg srca i timusa – jer upravo na tom mjestu se u naše fizičko tijelo učitava energija Monade, kada smo za to energetski spremni.

33 frekvencije koje ćete aktivirati su:

Mir, obilje, radost, hrabrost, resursivnost, zaigranost, uzemljenost, neovisnost, zaštićenost, sigurnost, opuštenost, motivacija, inspiracija, fokus, potpora/podrška, ljubav, mirnoća, samopouzdanje, uspjeh, odlučnost, neograničeni potencijal, suosjećanje, mudrost, povjerenje (u sebe), prosperitet, sklad, lakoća, zdravlje, jasnoća i osobna snaga.

Nakon inicijacije, moći ćete za sebe koristiti sve te frekvencije i aktivirati ih po volji.

Pogodnost ove inicijacije je:
· Evolucija vaše svijesti i podizanje vibracije
· Širenje energetskog polja, te prema tome širenje i poboljšanje različitih životnih područja
· Upravljanje vašom vlastitom sviješću (nasuprot tome da ste na milost i nemilost energija koje vama upravljaju)
· Pristupanje vašoj autentičnoj i božanskoj energiji
· Usidravanje energije vaše Monade
· Iscjeljivanje, tranformiranje i lakša manifestacija

 

Tečaj možete upisati online na:
https://multidimenzija.thinkific.com/courses/ja-jesam-aktivacije
Više o programu: www.multidimenzija.com
Cijena: 450 kn ili Pay palom $77
Za prijave, javite se na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 ♦