INTENZIV s Anom Kubla - program online radionica

INTENZIV s Anom Kubla - program online radionica

20 susreta
10 tjedana
3 teme
1 jedinstvo

Jesi li spreman?
Spreman konačno otpustiti sve one terete koje si zadržavao umjesto da ih pustiš, sve one „moram“, „ne smijem“, „ne mogu“ i „nije mi dozvoljeno“ koji te blokiraju da ostvariš svoju Božanskost još dok si ovdje, na ovoj predivnoj zemaljskoj razini i u tvojoj predivnoj ljudskosti?

Tvoj zadatak ovdje nije da budeš malen, ograničen, slab i nedostatan… tvoj je zadatak da spoznaš i živiš svoju božansku snagu, ljubav i bezgraničnost, ovdje i sada.

Vrijeme u kojem živimo, sve ove mjere ograničavanja kretanja i mišljenja, strahovi koji nam se nameću - upravo je sve tako inscenirano kako bismo se ohrabriti i izdignuli se iznad svijesti ograničenja u svijest snage božanskog bića koje jesmo.
Stoga je došla inspiracija za ovaj program intenzivnog duhovnog rada u trajanju od 10 tjedana.

Intenziv – program online radionica

Susreti će se održavati ponedjeljkom i srijedom od 20:00 do 21:30h putem ZOOM video konferencija.

Cijeli program će se odviti u periodu od 19.4.2021. do 23.6.2021., te je podijeljen u četiri ciklusa:

  1. ČIŠĆENJE, u trajanju od 3 tjedna (od 19.4. do 5.5.)
  2. OSNAŽENJE, u trajanju od 3 tjedna (od 10.5. do 26.5.)
  3. LJUBAV, u trajanju od 3 tjedna (od 31.5. do 16.6.)
  4. ISCJELJENJE KARME, kruna našeg rada, 1 tjedan (od 21.6. do 23.6.)

Prijavi se na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Rad na ovim temama podijeljen je u dva pristupa: ponedjeljkom ćemo raditi s vibracijama svetih izraza, a srijedom ćemo koristiti pomoć Božjih glasnika (anđela i drugih Božanskih pomagača).

Sudjelovanje nije ograničeno, ne trebate se obvezati pratiti cijeli program, te su na taj način oblikovani i paketi cijena. Možete izabrati npr. da pratite program samo ponedjeljkom kada radimo sa svetim mantrama ili srijedom kada radimo s anđeoskim kraljevstvom. Ali isto se tako možete posvetiti intenzivnom radu dva puta tjedno kako biste dali istinsku snagu svom duhovnom napretku.

SVETI IZRAZI
Ponedjeljkom ćemo na gore navedenim temama raditi putem jezika Svjetlosti, koristeći mantre na svetim jezicima. Ovo je jedinstveni događaj koji uključuje muziku, meditaciju i intoniranje svetih izraza. Zajedno kao grupa podižemo snažne zvučne vibracije s kojima naše stanice rezoniraju, te na taj način pokrećemo protok Svjetlosti na svojoj najdubljoj razini. Korištenjem svetih izraza potičemo duboku unutarnju transformaciju radi iscjeljenja, povišenja svijesti i povratka u vlastitu božansku prirodu.

Više o svetim izrazima i pet svetih jezika možete pročitati na: https://www.trueself.hr/sveti-izrazi-1-22

BOŽJI GLASNICI
Srijedom ćemo na gore navedenim temama raditi uz pomoć naših dragih anđela, arkanđela, sveca i svetica koji nas uče kako ostvariti svoj najviši duhovni potencijal.

Više o anđelima na: https://www.trueself.hr/andjeli-1-25

Više o četiri ciklusa ovog programa:

  1. ČIŠĆENJE

od 19.4. do 5.5.2021.

pokrovitelj ciklusa: Arkanđeo Mihael

U prvom ciklusu u trajanju od 3 tjedna raditi ćemo na otpuštanju tereta, čišćenju starih energija koje nam više ne trebaju i ne služe. Spuštati ćemo Božansku Svjetlost da nas ispuni i osvijetli sve te stare tame u nama.

U ovom radu se nećemo baviti popisom naših loših osobina, njihovom analizom i zamjenom „loših“ osobina „dobrima“ – vjerojatno smo svi na neki način to radili i onda spoznali da smo se zapetljali u intelektualiziranju, pokušavajući iscijeliti problem s iste razine na kojoj je problem i nastao – razine nižeg uma.

Tama je samo nedostatak svjetlosti, ne trebamo ju analizirati niti dobro upoznati kako bismo ju otpustili. Trebamo ju samo osvijetliti.

Raditi ćemo na tome da se otvorimo i dopustimo da Božja Svjetlost ispuni cijelo naše biće, osvijetli sve sjene i „popravi sve naše nedostatke“.
Raditi ćemo na otpuštanju unutarnjih kočnica kojima ne dopuštamo Božjoj Svjetlosti da uđe, osvijetli nas i transformira nas.

  1. OSNAŽENJE

od 10.5. do 26.5.2021.

pokrovitelj ciklusa: Arkanđeo Melkizedek

U prvom ciklusu smo radili na otpuštanju tereta i dopuštanju Božjoj Svjetlosti da nas ispuni i promijeni.

U drugom ciklusu u trajanju od tri tjedna ćemo raditi na tome da se to pročišćeno i usavršeno stanje zadrži kako se ne bismo vraćali u stare negativne navike.

Vježbati ćemo njegovanje ljubavi umjesto straha, učiti kako da zaštitimo čistoću svog energetskog polja iznutra i izvana, ulaziti ćemo u više aspekte svoje duhovne snage. 

  1. LJUBAV

od 31.5. do 16.6.2021.

pokrovitelj ciklusa: Arkanđeo Metatron

Nakon što smo se u prvom ciklusu očistili i maknuli terete, a u drugom ciklusu učvrstili i osnažili svoj duhovni put, u trećem ciklusu se predajemo Božanskoj Ljubavi.

Kad dosegnemo razinu Božanske Ljubavi prema Sebi tada smo spremni prihvatiti sebe onakvima kakvi jesmo – svu svoju ljudsku nesavršenost i svu svoju božansku savršenost. Spremni smo s puno više razumijevanja i milosrđa otpustiti svoje "grijehe" iz prošlosti.

  1. ISCJELJENJE KARME, kruna našeg rada

od 21.6. do 23.6.2021.

pokrovitelj ciklusa: Sveti Duh

U desetom tjednu intenziva, kao kruna našeg rada, pozivamo Sveti Duh da nas nadsvijetli i pomogne nam u čišćenju karme i prihvaćanju svoje Božanske prirode.

Prijavi se na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

PAKETI CIJENA:

1 susret = 150 kn
3 susreta = 400 kn (12% popusta)
6 susreta = 750 kn (16% popusta)
10 susreta = 1.200 kn (20% popusta)
20 susreta = 2.000 kn (33% popusta)

Plaćanje unaprijed.

Ako niste sigurni, predlažem da sudjelujete u prvom tjednu programa. Nakon toga se možete odlučiti za veće pakete, a ono što ste platili za prvi tjedan pribrojat ćemo paketu – ova ponuda vrijedi najkasnije do 23.4.2021.

Ako nećete moći prisustvovati nekom od sastanaka, video materijal će biti dostupan za kasniji pregled.

Od srca vas pozivam da se okupimo kako bismo zajedno radili na integraciji božanskih vrlina i omogućili da se oko nas trajno spusti polje Božje Milosti.
Ne trebamo boraviti u istoj prostoriji da bismo uživali u sinergijskom efektu grupe, naša srca i naše misli na svakom sastanku će nas povezati nevidljivim sponama Svjetlosti, bez obzira što ćemo se družiti online.

Radujem se našem druženju, međusobnoj podršci i osnaženju!

S Ljubavlju,
Ana Kubla Ahava

Prijave i informacije:
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Mob: 091-1515521

Uplata na:
Trueself obrt, vl. Ana Kubla
IBAN: HR7123600001102495563, Zagrebačka banka

Fotka: Austin Schmid on Unsplash