KUNDALINI JOGA RADIONICA ZA ŽENE: BLISTAVA SNAŽNA ZDRAVA SRETNA I VITALNA ŽENA

Zagrli život: Živjeti u sadašnjem trenutku, subota 8.5.2021. u 10h
Drage žene,
Nakon tri prekrasna odrađena ciklusa samo za žene, mnoge od vas pitale su da li će biti još radionica. Mnoge od vas nisu se na vrijeme prijavile ili nisu vidjele objave za sve 4 radionice u mjesecu, a htjele su sudjelovati. Zato evo prilike. ))))


Toliko dobrih komentara od svih vas još uvijek dobijam za sve cikluse i to me jako raduje i daje mi podstrek da vam budem na usluzi i da podijelim sve svoje znanje i dugogodišnja iskustva iz duhovnosti, joge i zdravog načina života sa svima vama. Neizmjerno sam vam zahvalna na svakom vašem podijeljenom iskustvu sa mnom i svima ostalima u grupi gdje smo radili zajedno i dijelili iskustva kako neka meditacija djeluje na vas, kako napredujete iz dana u dan i transformirate se. Zahvalna sam Univerzumu što mi daje priliku voditi vas i usmjeravati prema vašem boljem sutra.
Zato, najdraže moje, održat ću ovu radionicu za sve vas koje ste bile na ciklusima i sve vas koje ste propustile. Tako ću na ovoj radionici spojiti onaj najvažniji dio iz sva tri ciklusa (veljača, ožujak i travanj). Krije i meditacije će biti drugačije jer znamo da učenje kundalini joge obiluje raznim predivnim krijama i mantrama, ali svrha ista. Uključiti ćemo u tu radionicu i otpuštanje stresa, strahova, otpuštanje navika iz prošlosti, vezanosti, i sve što vas udaljava od sadašnjeg trenutka. Raditi ćemo na podizanju energije, na vašem samopouzdanju i unutarnjoj snazi, hrabrosti, ljubavi prema sebi, zdravom životu, ljepoti i vitalnosti, detoxu. Sve to kroz predivnu tehniku kundalini joge koja ima alate da to postignemo, kroz razne krije, meditacije i prekrasne mantre, te moćne pranajame.

Ovo je za sve žene, bez obzira na dob, prethodno iskustvo i znanje u jogi. Ne morate biti dugogodišnja jogina da biste prisustvovale. Same vježbe nisu tjelesno zahtjevne, a iskustvo i energija koju ćete dobiti na radionici u mnogočemu će vas promijeniti i imat ćete želju nakon toga nastaviti sa svojom osobnom transformacijom. Važno je samo doći otvorena srca i uma. Upravo je sada vrijeme za otvoreno srce.

Yogi Bhajan je rekao da nema ništa izvan nas, sve je unutar nas. Ako tražiš vani, gubiš vrijeme. Sve je unutar nas. A kada se iznutra osjećamo ispunjeno i lijepo, to je divno. U sebi imamo spremnik za sreću, a ne za tugu. Zato osvijestite duboko u sebi tu ljepotu i znanje koje posjedujete. Zablistajte svom svojom ljepotom, zdravljem i energijom. Prihvatite sebe takve kakve jeste, volite se. Dotaknite svoju osobnu, duboku unutarnju priču. Ostavite traume prošlosti iza sebe, potisnute emocije, teškoće života, nametnute programe i običaje. Zablistajte i budite slobodne u sebi i sa sobom. Cijenite svoje tijelo, njegovu ljepotu, mudrost i snagu. Vi to zaslužujete!

Živimo u turbulentnim vremenima punim neizvjesnosti o mnogočemu, a čak i tjeskobe i strahova. To su vremena kada mnoge razmišljate o budučnosti, čime se pojavljuju strahovi i strepnje za zdravlje, a gubi se životna radost uživanja u životu sadašnjeg trenutka. Upravo o nama ovisi sposobnost otpuštanja i oslobađanja od svih tih emocija, te vračanje životu u sadašnjem trenutku. Drage žene, nemojte da vas potisnute emocije u vama sprečavaju da živite svoj život sreće, radosti, da živite svoj puni potencijal, da živite svoje ciljeve koje imate, da napredujete, rastete u svoj svojoj unutarnjoj snazi, samopouzdanju, sapopoštovanju, moći, svoj svojoj ljepoti jer vi ste Božice u svojoj svjetlosti koju svjetlite. U vama nema mjesta za strah, samo za svjetlost. Kada ste povezane sa svojim umom, duhom i tijelom i unutarnjim svjetlom, onom unutarnjom Istinom, ne može vam se dogoditi ništa što nije za vaše najviše dobro. Upravo ta vaša unutarnja povezanost i neustrašivost vam to donosi. Time ćemo se pozabaviti na ovoj korisnoj radionici za sve vas.

Ova radionica osnažiti će te iznutra i izvana da možeš živjeti svoju svrhu, donjeti će ti emocionalnu ravnotežu da možeš živjeti u sadašnjem trenutku.

Oslobodite se, odvažite se, prijavite i dođite na ovu radionicu.
Ako ste osjetili da je ovo upravo za vas, ako vas je vaša Duša pozvala na ovu radionicu za osnaživanje žena, onda svakako dođite.

Subota: 8.5.2021. u 10 sati, online (trajanje 2,5 sata do cca 3 sata)
Prijave i dodatne obavijesti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i na 091 9759304
Radionica iznosi 200kn.

Za sve vas drage moje, koje ste bile na nekom od mojih ciklusa radionica u protekla 3 mjeseca, iznos za radionicu se umanjuje 15%. )))))))

Po obaveznoj prijavi i uplati, šaljem vam link za ulazak na Zoom online.
Prijaviti se mogu i oni koji nisu u mogučnosti prisustvovati radionici baš taj dan i u to vrijeme online, a htjeli bi biti na radionici. Za sve vas, šaljem link na video snimku radionice, istovjetan i s istom energijom, kao da ste prisustvovali u dogovoreno vrijeme. Vi onda možete raditi po njemu kada to vama bude najviše odgovaralo, u toplini svog doma.

REDOVNI ONLINE SATOVI
Pozivam vas na satove kundalini joge online, utorkom u 19 sati. Sat traje 90 min.
Za one koji ne mogu prisustvovati taj dan šaljem link na video snimku sata.

PRIVATNI ONLINE SATOVI
Pozivam vas da se prijavite za individualni privatni online kundalini joga sat, u vrijeme i dan kada to vama najviše odgovara. Ukoliko ne volite grupe i ne osjećate se ugodno vježbati s drugima, javite se za privatni sat kundalini joge. Vježbat ćemo, meditirati, disati zajedno, a također i razgovarati jedan na jedan.

VODITELJICA:
Radionice i satove online utorkom, vodi Dragica Kopjar/Sarab Varta Kaur, iskusna voditeljica s dugogodišnjom praksom, zaljubljenica u jogu i glazbu, koja je i sama proživljavala vlastite transformacije i iscjeljenja posljednjih 11 godina, putem raznih iskustava iz dana u dan skupljala znanje, educirala se, a to traje i dan danas. U svemu tome upravo joj je praksa kundalini joge najviše pomogla. Nakon dugogodišnjeg rada u korporaciji i velikog preokreta u svom životu, 2010.g izlazi iz tog sustava i posvečuje se duhovnosti i daljnjem radu na sebi i radu s drugima.
Pohađala je mnoge duhovne škole, radionice, predavanja, seminare, boravi u Indiji po ashramima, pomaže siromašnima u Africi i Indiji. Zaljubljenica je u daleka putovanja i duhovna putovanja po Indiji i u Afriku, zaljubljenica u klasičnu glazbu, zvuk i gongove, harfu, tibetanske zdjele, meditaciju, mir, jogu, duhovnost, humanitarni rad... Osnovala je 2011.g i vodi humanitarnu udrugu Plavi anđeo. www.plavi-andeo.hr

Certificirana je učiteljica internacionalne KRI (Kundalini Research Insitut), zaljubljenica u jogu, glazbu i zvuk, duhovna učiteljica i glazbenica na gongu (učitelj Don Conreaux), certificirana terapeutkinja zvukom, organizatorica mnogobrojnih retreatova, seminara, radionica, od samog početka do danas, Theta Healing praktičarka. Završila je Level 1, Level 2 i modul iz Level 3 Internacionalne škole za učitelje kundalini joge prema učenju Yogi Bhajana. Svoje stečeno znanje i iskustva, s radošću i ljubavlju već godinama prenosi drugima putem raznih radionica, retreatova i redovnih satova diljem Hrvatske i u drugim zemljama. Organizira i vodi ljetne retreate na otku Ižu, na Mrežnici i razne tematske vikend retreate kroz cijelu godinu, te retreate u drugim zemljama, u Indiji i na Baliju.
Love2All <3   <3
Dragica


https://www.facebook.com/events/247731103764825





alternativni-oglasni-centar-2


Želite možda oglasiti svoju radionicu, tečaj, predavanje, proizvod ?
Za samo 140 kn po objavi možemo kvalitetno promovirati vašu vijest.
Pošaljite nam upit na mail 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 ili ispunite donji obrazac:
Više o našim mogućnostima možete vidjeti ovdje.