PLES, KAKAO I TANTRIC BREATHWORK

 VRIJEME RADIONICE: UTORAK, 21.06.2022.,18.00 – 20:30
MJESTO: STUDIO T, ZAGREB, DRAŠKOVIĆEVA 34, 1. KAT
OGRANIČEN BROJ SUDIONIKA – OBAVEZNA REZERVACIJA MJESTA UPLATOM

POSLASTICA S BALIJA: PLES, KAKAO I TANTRIC BREATHWORK
Prvi dan ljeta, solsticij, slavili su drevni narodi širom svijeta jer predstavlja prosvjetljenje, buđenje i pobjedu svjetlosti nad tamom. Ljetni solsticij trenutak je snažnog pokreta naprijed i prilika je da baš taj dan proslavimo svjetlost, ispoštujemo vlastiti životni put i osnaženi krenemo u smjer koji želimo vođeni iznutra.
Životna sinergija dovodi moju prijateljicu, suradnicu i profesionalnu terapeutkinju Anshu Singh sa Balija u Zagreb baš u to vrijeme, te pripremamo za vas posebnu poslasticu u kojoj ćemo kombinirati pokret koji vodim ja, kakao ceremoniju i tantričko disanje koje vodi Anshu.

Dodjite otpustiti svoj stress, tugu, bol, ili previše energije kroz pokreti i dah i povezati se sa čudesnim izvorom života u sebi, inspiracijom i pokretačkom energijom ovog moćnog trenutka kada je sunce najjače.

“Jako volim ples, i u plesu nalazim slobodu, inspiraciju i čaroliju u svakodnevnom životu. Želim sa vama podijeliti ovu moju ljubav, ali istovremeno i moćnu tehniku za povezivanje sa sobom, izbacivanje negoativnih emocija, stresa, depresije, tuge. Lakoća koju dotičemo kroz ples nam pomaže da brže manifestiramo ono što želimo.” Iva
“Tantra je način života. Život u kojemu smo potpuno prisutni, imamo neograničen izvor energije i duboko smo povezani sa sobom i drugima. U radionici Tantričkog disanja koristimo moć daha da istražimo prisutnost, energiju i povezanost. Rezultat je – osjećaj da smo živi, blaženi i povezani sa samim sobom i svime oko nas”. Anshu

RADIONICA JE SINGERGIJA RADA IZ LJUBAVI DVIJE ŽENE, KOJE SU NAPUSTILE SIGURNOST KORPORATIVNIH KARIJERA i ODSELILE NA BALI DA PRONAĐU SVRHU I RADE ONO ŠTO VOLE.

O FACILITATORIMA

anshuANSHU SING je međunarodna yoga teacherica, tantric breathwork facilitatorica. Bila je tehnolog u korporativnoj americi 20 godina, te se preselila na Bali i tamo krenula na duhovan put pronalaska užitka u životu. Osnivačica je Solana Luxury Wellness Resorta. Anshu facilitira breathwork za otpuštanje traume i emocionalno otpuštanje, yoga TT i retreatove. Njenu knjigu Pressure to Pleasure – 7 Pillars of Living Your Best Life možete naći na Amazonu.
www.Anshu-singh.com
www.Thepleasurerevolution.com

iva i mikrofonIva Tarle je life coach i trener, vlasnica Iva Tarle Coaching i Studia T.
Iva je bivša diplomatkinja koja je prije 10 godina dala otkaz i preselila na Bali, da otkrije svoje vrijednosti i svrhu. Ivina strast je pomoći ljudima da pronađu svoju svrhu, izbore sa stresom i tjeskobom, usklade s vlastitim unutrašnjim vodstvom, kako bi izgradili život koji priželjkuju na svim razinama. Iva je NLP Master, ima završene tehnike Theta i Reiki, te Mindfulness sa University of Leiden. Iva strastveno voli plesati i proučava ples kao metodu samo izričaja i samoiscjeljenja unazad 5 godina.

CIJENA PO RADIONICI
230 HRK -za ranije uplate (do subote 19.06.2022. )
250 HRK - 20. i 21. lipnja

REZERVIRAJ SVOJE MJESTO
Mjesto se rezervira uplatom na račun Padmasambhava, Obrt za poslovne usluge, vl. Iva Tarle, Draškovićeva 44, Zagreb IBAN HR9425000091101506894
pošalji email sa potvrdom uplate na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ŠTO OBUĆI I PONIJETI
Mekanu odjeću i možete biti bosi.
Ponesite svoj yoga mat, radi ležanja tijekom breathworka.

Studio T – vaša duhovna ordinacija
Draškovićeva 34
10 000 Zagreb

web: www.ivatarlecoaching.com/blog
insta: www.instagram.com/ivatarlecoaching
mob: 0977278433

SVJEDOČENJA
"Što se tiče same prve radionice, bila je odlična, opustajuća, nadahnjujuća, oslobađajuća.
Imam dojam da su se čak i moje mioglioze koje zezaju na leđima, opustile bolje nego od masaže???.
Za svaku preporuku osobama otvorenim za novi doživljaj sebe kroz glazbu i pokret.
Hvala, hvala, hvala❤️" K.B.

"Osjetila sam sebe i svoje ograničenja, kao i prilike za promicanje granica i pronalazak zaboravljenih i otkrivanje dosad neznanih dijelova sebe.
Bilo je dobro osjećati i ljepotu pokreta koji se sastoji od pokreta u nizu, a svakome sam pridala, što svjesno, što nesvjesno, neko značenje." Anonimus

"Hvala na predivnoj radionici.
Najbolje je bilo što smo koristili razne tehnike, i solo ples i ples u paru i u grupi, s kontaktom i bez.
Na radionici sam se prisjetio kako mi je bilo prije 10 godina kada sam počeo sa 5R i shvatio sam koliko sam se promijenio od tada. Tek sad vidim koliko je ples utjecao na mene i koliko mi još uvijek nedostaje da budem osoba kakva želim biti i svjestan sam svojih blokada koje još uvijek imam u plesu i u životu.
Ova radionica mi je pomogla da se prisjetim nekih tehnika koje dugo nisam radio, a tek sad sam na radionici uvidio njihovu snagu i dublje značenje." I.K.

 anshu 3

 

❤️