PROLJETNA DETOKSIKACIJA ORGANIZMA – SATVIČNA HRANA

“SATTVA” UDRUGA ZA PROMICANJE AJURVEDE I VEGETARIJANSTVA

ŠKOLA VEGETARIJANSKOG KUHANJA
PROLJETNA DETOKSIKACIJA ORGANIZMA – SATVIČNA HRANA

27. travnja 2013. (subota) 2013, od 9:30 – 13:30
Proljeće je doba kad u organizmu postoji višak nakupljene sluzi, i često osjećamo umor i iscrpljenost, a česte su i prehlade i kašalj. Prema ajurvedi to je znak nakupljene kapha doše i sada je idealno vrijeme da se taj višak odstrani iz organizma. Preporučena je satvična hrana – jednostavna, vegetarijanska hrana kuhana sa začinima koji pomažu pravilnu asimilaciju hranjivih tvari i uravnotežuju doše. Od satvične hrane osjećamo se pokretno, lako i zdravo.

Ova radionica je idealna za sve vas koji ste osvijestili potrebu za zdravijom prehranom, ali i za sve vas koji ste već bili na našim radionicama. Sva jela ćemo spremati zajedno i zato je broj polaznika radionice ograničen. Sa sobom donesite i pregaču. Od jela ćemo spremati gatte ki khadi (zanimljivu juhu sa valjušcima), payasam (slatka riža sa vermiccelima), palak panir (špinat s panirom), parote s blitvom, začinjeni slanutak i raitu – posebnu salatu. Napraviti ćemo i par laganih proljetnih variva. Naučiti ćete i kako uzgojiti i upotrebljavati klice. Na licu mjesta ćete moći i kupiti začine.
Cijena radionice je 140 kn, a prijave za sudjelovanje primamo uz uplatu akontacije od 70 kn. Za članove Udruga JUSŽ i HIDP cijena radionice je 120 kn. Molimo da svoju prijavu pošaljete do 18.4.2013. na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., uz kopiju uplatnice. Broj polaznika je ograničen.
Podaci za uplatu akontacije:
Sattva udruga za promicanje ajurvede i vegetarijanstva
Macanovićeva 7, Zagreb
PBZ, 2340009-1110505458
Svrha uplate: akontacija za 20.4.2013.
- poziv na broj nije potreban, ali ako obrazac zahtijeva da to polje bude popunjeno upišite npr. datum uplate