AYURVEDA DETOX - intenzivni program čišćenja

AYURVEDA DETOX / INTENZIVNI PROGRAM ČIŠĆENJA I UKLANJANJA TOKSINA PREMA NAČELIMA AYURVEDE

Riječ detox u većini slučajeva, biva povezan sa procesom posta. No, post je samo jedan dio procesa čišćenja kojega bismo trebali znati pravilno obavljati i ako to činimo sa sviješću o zdravlju, tada u taj proces uključujemo sve naše razine. . Detox nije dakle proces kojega treba spajati samo sa probavnim sustavom. On uključuje cijelo naše biće i priprema nas na promjenu ciklusa Prirode. Treba ga raditi prema individualnim potrebama doshe, uz vodstvo stručne osobe i u doba godine koje pogoduje tom procesu otvaranja i oslobađanja.
Trodnevi detox program osmišljen je prema načelima ayurvede u koji je uključen ayurvedski režim ishrane, ayurvedski režim čišćenja organizma i toksina iz tijela, a zatim i tehike koje prate taj proces. Program je jedinstvena kombinacija tri nivoa detoxa - tjelesni, duhovni i mentalni.

TERMINI I BROJ SLOBODNIH MJESTA ZA PRIJAVU:

PRVI TERMIN:
OŽUJAK / 06.-07.- 08. / 2015. / Imamo još 4 slobodna mjesta

DRUGI TERMIN:
OŽUJAK / 13.-14.-15 / 2015. / Na raspolaganju su još samo 2 slobodna mjesta

TREĆI TERMIN:
TRAVANJ / 03.-04.-05. / 2015. / 5 slobodnih mjesta.

VIŠE INFORMACIJA O PROGRAMU I PRIJAVA OVDJE

UVJETI ZA DOLAZAK NA PROGRAM
/ Radi uspješnosti provođenja programa, sigurnosti polaznika te kvalitetnijeg uvida i prilagodbe programa vašemu stanju, uvjet za dolazak tj. provođenje ovoga programa je učinjen ayurvedski pregled tj. očitanje vašega stanja.
/ Ovaj Detox program provodim samo u jednom ciklusu godine, a to je doba proljeća. Stoga, ukoliko želite sudjelovati u ovom programu, prijavite se i osigurajte svoj dolazak jer to su jedini termini. Potrebno je rezervirati svoj dolazak i sudjelovanje osigurati uplatom akontacije. Akontacija je nepovratna i iznosi 100 kn.

Senka Kušer-Mijić, ayurvedski terapeut, intuitivni dijagnostičar
AMRITA / centar za postizanje sreće, ravnoteže, ozdravljenja i transformacije
www.ayurveda4you.net

Detox ozujak 2015 1800px