Newsletter Drumtidam 16.8.2017.

ROBINZONSKI VIKEND NA MREŽNICI UZ JOGU I GONGOVE


Subota 26.8. i nedjelja 27.8.2017.
Mjesto: Robinsonski kamp Sound & Vision
Mrežnica, Gornji Zvečaj bb
IDEMO NA MREŽNICU!!!!!! :))))))
Dragi prijatelji i svi ostali ljubitelji prirode i zvuka u prirodi, pošto ste svi izrazili želju da ponovimo naše nedavno prekrasno druženje na Mrežnici, pozivamo vas na ponovno druženje.

Read More

 

 


JYOTISH ( stručna Vedska astrologija): DIJAGNOSTIKA I KOREKTIVNE MJERE ZA VIŠE ZRAVLJA, USPJEHA I SREĆE U ŽIVOTU
Jyotish majstor svjetskog kalibra Pandit Dr. D.C.Sati dolazi u Hrvatsku u sklopu EU ture i održat će individualne Jyotish ( Vedska astrologija) konzultacije u Zagrebu.

Read More

 

 

 


ZAGREB: 26.08.2017. od 10 do 18 sati
Želite li bolje odnose, posao, društveni i obiteljski život u Hrvatskoj?
U Theta Centru Rijeka (udruga Althaea) će se u subotu 26.08. održati ThetaHealing radionica Odnos prema Hrvatskoj za ThetaHealing praktičare, od 10 do 18 sati (uz pauzu za ručak 13-14).

Read More

 

 

 


Shine On, 3-dnevni yoga & meditacijski retreat, 29.09. – 01.10. 2017, Rovinj
Pridružite nam se na još jednom yoga i meditacijskom retreatu u predivnom dentru M.A.R.E. u Rovinju.

Read More

 

 

 

 


Radionica Konstelacija
Rijeka, subota 26.08.2017.
Od 10:00 do 18:00 sati
CIRUSS - Centar za razvoj svijesti i stvaralaštva (Scarpina 5, Rijeka)
Voditeljica: Ines Lazarević Rukavina

Read More

 

 

 

 


Dragi prijatelji,
iako se listopad čini daleko, pozivamo vas da se prijavite, jer ovaj poseban događaj zaslužuje vašu pažnju, a ušteda od 110 eura je moguća do 10. rujna 2017.!
Vrlo smo uzbuđeni i počašćeni što vas možemo pozvati da nam se pridružite na Grof Transpersonal Training (GTT) Holotropic Breathwork™ - 6-dnevni intenziv modul Diane Haug
Psihodelično iskustvo: obećanja i opasnosti

Read More

 

 


Da li znate da je Medical Yoga Centar najveći joga centar u Zagrebu koji okuplja blizu tisuću polaznika na 11 lokacija u Zagrebu (Mesnička, Kvatrić, Folnegovićevo, Sopot, Siget, Srednjaci, Prečko, Špansko, Kustošija, Trešnjevka, Dubrava). ?

Read More

 

 

 

 


Voditeljica Mirela Vukman Neylan
Andski šamani kažu: Slijedite vlastite tragove. Učite od rijeka, stabala i stijena. Učite i poštujte i Krista i Budu i svoju braću i sestre. Poštujte Majku Zemlju i Velikog Duha. Poštujte sebe i sve stvoreno.

Read More

 

 

 

 


U NEDJELJU (18.7.2017.) u 08.30h ujutro, kod bagrema u Solinama na Krku, naša voditeljica Dolores Prodan još će jednom sa zainteresiranima održati sat hatha yoge za kralježnicu i za druge dobrobiti.

Read More

 

 

 

 


Mnogi od nas su fascinirani dalekim Peruom i drevnom civilizacijom Inka. Svima je poznato da je ta civilizacija nestala dolaskom španjolskih osvajača, ali ono što je manje je poznato da su neki od Inka pred najezdom španjolaca pobjegli na snježne vrhove Anda i tako sačuvali svoju tradiciju. Ovi potomci Inka, danas poznati kao Q'ero indijanci, imaju bogatu duhovnu tradiciju koja se prenosila iz generacije u generaciju, a živjeli su u izolaciji od ostatka svijeta do 1950 godine. Njihov izlazak iz izolacije je rezultat praćenja znakova i promjena u svijetu, koje su najavile Inke u svojim proročanstavima, te njihove uloge u tom proročanstvu.

Read More

 

 

Poklanjamo vam 200 Oslikanih Misli
kada se upišete na našu mailing listu