Newsletter Drumtidam 20.8.2017.

Skrbi o velikome kada je još malo. -Sun Tzu

MASTERMIND TRENING


KOME JE TRENING NAMIJENJEN:
Naravno svima ili točnije ne baš svima, samo onima koji su spremni raditi na svom razvoju. Rad na treningu je zahtjevan i mora biti redoviti kako bi bio uspješan.
Iz sadržaja treninga svatko bez obzira na branšu u kojoj radi izvući će benefite za sebe, za svoj poslovni, privatni, zdravstveni dio života i svoje svakodnevno slobodno vrijeme.

Read More

 

 


Da li znate da je Medical Yoga Centar najveći joga centar u Zagrebu koji okuplja blizu tisuću polaznika na 11 lokacija u Zagrebu (Mesnička, Kvatrić, Folnegovićevo, Sopot, Siget, Srednjaci, Prečko, Špansko, Kustošija, Trešnjevka, Dubrava). ?

Read More

 

 

 


Sunčani i topli dani, boravak u prirodi i outdoor aktivnosti sinonimi su uživanja u ljetu, kada je zaštita kože od štetnih sunčevih zraka iznimne važnosti i to ne samo za vrijeme odmora i direktnog izlaganja suncu, nego i u šetnji gradom, boravku na terasi omiljenog kafića te obavljanju različitih vanjskih i sportskih aktivnosti.

Read More

 

 


AMAZONA, ceremonije Ayahuasce uz pleme Shipibo
Termin: prosinac 2017 – 03.12-16.12
Drago hrvatsko pleme, pozivamo vas na iskustvo ceremonija majke medicine Ayahuasce u centar Sanken Mai, smještenom nadomak sela San Francisco u kojem živi pleme Shipibo, a u blizini grada Pucallpa. Gradić se smjestio na rijeci Ucayalli jednom od pritoka rijeke Amazone, a u zoni Amazonske džungle u Peruu.

Read More

 

 


Za sve one koji žele naučiti kako raditi s klijentima (pa čak i ako ste vi sami sebi svoj najveći klijent!).
Preduvjet: Osnovni ThetaHealing tečaj.

Read More

 

 

 

 


Uvodna interaktivna radionica namjenjena djeci i roditeljima
Pozivamo sve zainteresirane roditelje i vašu djecu na sudjelovanje na uvodnoj interaktivnoj radionici, gdje ćemo vas upoznati sa našim programom osmišljenim za kontinuirani grupni rad s djecom.

Read More

 

 

 

S ovim enzimom povezano je 7 od 10 najčešćih uzroka smrti

Bolesti srca, karcinomi, kronične bolesti plauća, Alzhaimerova bolest, upala pluća i gripa povezane su sa ovim enzimom koji nastaje u našem tijelu.1 Riječ je o enzimu  5-lipoksigenazi  ili skraćeno 5-LOX (eng. 5-lipoxygenase) koji kada se stvora  u tijelu u prevelikoj količini pokreće cijelu kaskadu opasnih upalnih reakcija.

Read More

 


U nedjelju 27.08.2017. duhovni iscjelitelj, mistik i majstor rituala prirodnih elemenata, gospodin Neven Carin, vodit će seminar cjelodnevnog duhovnog pročišćavanja elementom vatre. U prirodnom okruženju na imanju nadomak Svetog Martina na Muri, s početkom u 16.00 sati krećemo na put novih spoznaja i učenja, kako o životu tako i o sebi samima.

Read More

 

 

 


Nakon ljetne stanke ponovno se okupljamo na radionicama s ciljem da svi koji žele, dobiju uvide u odnose i situacije koji ih pritišću i ne dozvoljavaju naprijed.
Zajedničkim radom i doprinosima pronaći ćemo kvalitetna i djelotvorna rješenja za trenutne zapetljaje.

Read More