Newsletter Drumtidam 26.8.2017.

Crijeva su temelj zdravlja, a obnavljanje crijeva majka je preventivne medicine. - dr. Junger

Komunikacijske vještine 1


Komunikacija, komunikacija , komunikacija itd.
Već smo to čuli nebrojeno puta!
Pun mi je kufer te komunikacije! Još da druge i podučavam komunikaciji? E, šta mi bi!

Read More

 

 

 


Što je hidrokolon terapija i odakle potječe?
Hidrokolon terapija predstavlja jednostavnu metodu čišćenja debelog crijeva čistom vodom ili specijalno pravljenim vodenim otopinama pomoću suvremenog sofisticiranog uređaja koji dovodi do detoksikacije cijelog sustava.Ova praksa potječe iz davnih vremena. Još su stari Egipćani znali za značaj redovnog i efikasnog pražnjenja debelog crijeva.

Read More

 

 


O radionici:
Učinkovita komunikacija imperativ je svakog tko želi biti dio suvremenog društva. Ne postoji zanimanje, odnos ili životna situacija u kojoj nam umijeće komunikacije nije od pomoći. Razgovor za posao, seminari i konferencije, edukacije, domjenci, razgovori s klijentima, politički skupovi, masovni mediji, gluma, umjetničke akcije...

Read More

 

 

 


Tradicionalna ceremonija južnoameričkih nativnih naroda

16.09.2017 U BLIZINI ZAGREBA
SANTIAGO ANDRADE LEÓN
SPIRITUAL LEADER, MEDICINE MAN IZ EKVADORA

Read More

 

 

 


DVODNEVNI SEMINAR
Voditelj: Avi Goren-Bar, Ph.D., Expressive Arts & Psychology in Action
23. i 24.9.2017. od 9.00 do 18.00 sati, Centar Meleta, Zagreb

Read More

 

 

 

 


Dragi naši polaznici!
Najavljujemo raspored radionica konstelacija pod vodstvom g. Vedrana Kraljete u mjesecu rujnu kako slijedi;

Read More

 

 

 

 


Klub Dobre Vibracije organizira Početni tečaj djembea, koji će se održati od 19. travnja do 28. rujna 2017., u prostorijama Centra za odgoj i obrazovanje „Slava Raškaj“, na adresi „Nazorova“ 47, Zagreb (blizina Britanskog trga, osiguran besplatan parking za sve polaznike).

Read More

 

 

 


Centar Apolon Zagreb, Derenčinova 1/IV, najavljuje mini-radionicu „Ples iskonske ženstvenosti u subotu, 2. rujna 2017. u 16.30 sati, koja je ujedno i najava za početnu grupu redovitog tečaja trbušnoga plesa, koji počinje u srijedu, 6. rujna 2017.

Read More

 

 

 

 


Ukoliko ste razmišljali o ulaganju u sebe kroz individualni savjetodavno-psihoterapijski rad, pozivamo vas da se prijavite za inicijalni susret sa terapeutom i procijenite mogućnosti uključivanja u terapijski proces i proces osobnog razvoja.
Individualno savjetovanje namijenjeno je punoljetnim osobama koje trenutno nisu zainteresirane za dublji rad na sebi, ali:

Read More