Newsletter Drumtidam 29.8.2017.

Zdrav čovjek, ujedno je i bogat, iako toga nije svjestan

Medical Yoga Centar


Da li znate da je Medical Yoga Centar najveći joga centar u Zagrebu koji okuplja blizu tisuću polaznika na 11 lokacija u Zagrebu (Mesnička, Kvatrić, Folnegovićevo, Sopot, Siget, Srednjaci, Prečko, Špansko, Kustošija, Trešnjevka, Dubrava). ?

Read More

 

 

 

 


Voditeljica Mirela Vukman Neylan
Andski šamani kažu: Slijedite vlastite tragove. Učite od rijeka, stabala i stijena. Učite i poštujte i Krista i Budu i svoju braću i sestre. Poštujte Majku Zemlju i Velikog Duha. Poštujte sebe i sve stvoreno.

Read More

 

 

 

 


 „SUKOB NIJE PROBLEM, VEĆ DIO RJEŠENJA“
Najvedriji i najvrijedniji trenutak je u životu svakog čovjeka kad shvati koliko je moćan. Moć izlazi iz nas putem jezika kojeg govorimo. Naše ponašanje i misli određuju jezik koji odabiremo. Jezik je prepun preokreta jer posjeduje brojne alate. Ako ih naučimo i ispravno koristimo svatko će željeti biti naš sugovornik. Ljudi vole kada lijepo komuniciraju jer se tada ugodno osjećaju. Osigurajmo im to!

Read More

 

 

 


"Ugodna i zdrava komunikacija je remek djelo koje možete postići ako govorite iz srca"
Ako alate hlađenja i smirivanja koristite da biste kontrolirali sebe. Poniznosti nikad dosta, ne da bi povlađivali i izbjegavali neke dijelove razgovora, nego da bi dopustili osobi da čuje sebe. Pomognite joj i ne ljutite se kad vam drugi svrate pozornost na vaše ponašanje i govor. Ako krenem generalizirati onda mogu primijetiti da vrlo malo čujemo druge, a ponajmanje sebe. Bitno nam je da skrenemo pozornost na sebe umjesto da ostanemo ravnopravni član razgovora.

Read More

 


ZAŠTO ODABRATI HIDROKOLON TERAPIJU?
Čišćenje organizma poznato je još iz drevnih vremena, a u starom Egiptu postoje i zapisi na papirusima o klistiranju. Takve metode su se dugo koristile. Međutim, pojavom modernog HIDROKOLON uređaja, tretman postaje potpuno bezbolan, ugodan i higijenski te je maksimalno efikasan za razliku od starih tretmana koji ne mogu kompletno pročistiti debelo crijevo već samo izlazni dio.

Read More

 

 


SHR laser je najsuvremeniji, maksimalno usavršen model diodnog lasera kao i najveća revolucija trajnog uklanjanja dlaka na bilo kojem dijelu tijela. Posjetite Infinity estetski centar u Splitu i uvjerite se u najpouzdanije rezultate kao i mnogobrojne naše klijentice.

Read More

 

 

 

 


Naš holistički centar nalazi se nasuprot Petrove bolnice. Predsoblje, tri sobe za masažu, kupaona i toalet čine ostvarenje naše ideje ka harmonijom i skladom u koji će se klijenti ugodno osjećati i rado mu se vraćati. Sobe su potpuno opremljene, i spremne za rad :).

Read More

 

 

 

 


JYOTISH ( stručna Vedska astrologija): DIJAGNOSTIKA I KOREKTIVNE MJERE ZA VIŠE ZRAVLJA, USPJEHA I SREĆE U ŽIVOTU
Jyotish majstor svjetskog kalibra Pandit Dr. D.C.Sati dolazi u Hrvatsku u sklopu EU ture i održat će individualne Jyotish ( Vedska astrologija) konzultacije u Zagrebu.

Read More

 

 

 


U sklopu programa “Štitnjača debljanje umor”
Za one koji žele promjenu!
Što Vas čeka na retreatu:
PREDAVANJE
♦ Što je stres?
♦ Hormoni stresa (adrenalin, noradrenalin, kortizol, histamin....)
♦ Posljedice stresa: hormonski poremećaji, autoimune bolesti, negativne emocije, bolovi u kralježnici, poremećena probava, alergije, reumatske bolesti, kožne bolesti, upale...
♦ Povezanost crijeva, probave i emocija
♦ Mulier kompas – kako se rješiti stresnih emocija

Read More

 

Poklon svima koji se upišu na DRUMTIDAM mailing listu!
Priručnik rada na sebi bez gubitka vremena ''Život u praksi... početak harmonije''Maja Cavrić - Maya
Knjiga će vam stići na mail...