Newsletter Drumtidam 1.9.2017.

Mudar čovjek traži sve u sebi, budala sve u drugom. -KonfucijeRADIONICA: Dopusti svom unutarnjem djetetu da te vodi


Koncept unutarnjeg djeteta potječe još od C.G. Junga, kao dio naše podsvijesti koji predstavlja dijete koje smo jednom bili. Često se upotrebljava u psihoterapiji kao moćno sredstvo u pomaganju kod emocionalnog iscijeljenja i preobražaja.

Read More

 

 

 

 


Vjerujem da svima dođe trenutak u životu u kojem shvatite da niste zadovoljni sami sobom i da način na koji rješavate probleme koji vas muče nisu u vašem najboljem interesu, odnosno, događaju vam se bolne, ali i ponavljajuće situacije u međuljudskim odnosima – sve su to znaci da je upravo vrijeme da započnete s promjenama.

Read More

 

 

 

 


RISE AND SHINE TREŠNJEVKA !
jutarnji satovi joge za početnike ( i sve koji se nakon ljeta tako osjećaju :) )
Probudimo tijelo, aktivirajmo um .. i krenimo u dan opušteni, sretni i svjesni.
Drenovačka 4

Read More

 

 

 

 


Smireno i sampouzdano u novu školsku godinu uz Relax Kids; zabavno, maštovito i inspirativno vrijeme posvećeno tjelesnoj, umnoj i emotivnoj dobrobiti djece.

Read More

 

 

 

 


Waldorfska škola je tradicionalno domaćin najčarobnijeg festivala u gradu - festivala bajki! Pripovijeda se oko vatre, do duboko u noć, na velikom travnjaku Waldorfske škole na način kako se to radilo u vremena kada je pripovijedanje bilo jedini način putovanja kroz Svijet i Život.

Read More

 

 

 


Komunikacija s djecom se ne smije svesti na vrijeme čekanja da nam djeca odrastu , pa ćemo se onda više razumjeti „Značenje komunikacije se nalazi u dobivenom odgovoru“

Read More

 

 

 

 

 


Već petu godinu organiziramo terapijska i edukacijska putovanje u magičnu južnu Indiju, grad Madurai, na samome vrhu indijskog poluotoka.

Read More

 

 

 

 

 


U nedjelju 09.09.2017. . duhovni iscjelitelj, mistik i majstor rituala prirodnih elemenata, gospodin Neven Carin, vodit će seminar cjelodnevnog duhovnog pročišćavanja elementom vatre. U prirodnom okruženju na imanju nadomak Zagreba s početkom u 16.00 sati krećemo na put novih spoznaja i učenja, kako o životu tako i o sebi samima.

Read More

 

 


ZAGREB 26.-29.10.17
Program
ČETVRTAK 26.10.17
09:00 h Uvodna riječ organizatora i predavača te predstavljanje programa seminara.
Jutarnje predavanje pod nazivom ,, Schrodingerov mačak - za sve je potreban promatrač !'' započinjemo s tumačenjem osnova kvantne znanosti kao temelja razumijevanja života. Kroz pregled razvitka kvantne fizike i pojašnjenje osnovnih principa kao što su ne-lokalnost ( osobina univerzalnog polja, informacija se može teleportirati na bilo koju udaljenost), holografičnost ( svaki dio holograma sadrži informaciju o cjelini ) i lingvističnost ( zvuk prenosi informaciju) pokazati ćemo na koji način je kvantna fizika baza kvantne medicine i kako su povezani u cjelinu integralne medicine budućnosti !

Read More


Drago Biće,
kako bi riješio svoje životne probleme, ovisnosti, konstantno stanje stresa, komplicirane ili teške odnose pa čak i nemoćno ili bolesno tijelo, nije potrebno naći njihov uzrok već najprije otkriti Istinskog Sebe. To otkriće te uvodi u proces otapanja svih nedaća, konflikata, patnje i nosi sa sobom spoznaju i ostvarenje trajnog unutarnjeg mira, radosti, ispunjenosti i beskrajne Ljubavi.
Ti jesi to Biće cijelo vrijeme, ali zbog usvojenih krivih znanja o sebi još u ranom djetinjstvu stvorio si sliku o sebi zbog koje sada patiš i boriš se sa životnim situacijama.

Read More