Newsletter Drumtidam 12.9.2017.

Sve je titraj. Zvuk: boja zvuka, jačina zvuka, kvaliteta zvuka, vrsta zvuka utječe na svaku našu stanicu.

JESEN PUNA ZNANJA


Vrijeme je za objavu planova za jesen 2017. Oni su ambiciozni i obuhvatni; sigurno ćete pronaći nešto za sebe, pa vjerujem da se vidimo uživo ili online!

Read More

 

 

 

 


Naučite kako upravljati svojim energetskim sustavom i iscijeliti svoje mentalne i emocionalne obrasce, povisiti svoju vibraciju, osnažiti se i postići stanje ravnoteže, mira i sklada.
Kroz 10 tjedana, učit ćemo razne energetske tehnike i alate koji vam mogu pomoći u osobnom rastu i razvoju, iscjeljivanju i podizanju vaše vibracije (uzemljenje, energetsko povezivanje, centriranje, čišćenje aure, čišćenje emocija, uvjerenja i loših sjećanja i sl.).

Read More

 

 


Osvijestite božicu u sebi i poklonite si ljekovitu gimnastiku u vodi s elementima joge. Pravilno disanje, svjesno vježbanje, spontana meditacija i predivna voda koja Vas uz sve to masira, stvara otpor i izvodi limfnu drenažu koja vašem tijelu daje čistu ljubav...

Read More

 

 

 

AKO NEKOME KAŽEM DA IDEM NA PSIHOTERAPIJU, MISLIT ĆE DA SAM LUD/LUDA, SLAB/SLABA
Istina je da društvo u kojem živimo i dalje ulaže premalo napora da bi se psihoterapija prestala doživljavati kao tabu tema, kao nešto o čemu se šapuće i na što se gleda kao određeni životni neuspjeh. Odlaziti na psihoterapiju ne znači biti „lud“, biti slomljen i nesposoban brinuti za sebe, već upravo suprotno- biti hrabar, odlučan i odgovoran  prema sebi i svojem životu, biti u skladu s emocijama koje nas trenutno obuzimaju , te usuditi se istraživati kako svoje probleme i strahove, tako i potencijale koje svi kao osobe nosimo u sebi.

Read More

 


Prva tri mjeseca škole su faza Mag, gdje učimo jezik tarota i ovladavamo elementima kroz pokret. Na satovima ćemo se upoznati sa svim kartama tarot sistema, ali ćemo posebnu pažnju posvetiti ovladavanju Malom Arkanom.

Read More

 

 

 


Sve je titraj. Zvuk: boja zvuka, jačina zvuka, kvaliteta zvuka, vrsta zvuka utječe na svaku našu stanicu.
Proizvoditi kvalitetne zvukove koji pomiču stanice-tijela-ljude velika je stvar.
Da li želiš uroniti dublje u zvukove i postati budući ambasador zvuka? :)

Read More

 

 


Znate li da u Zagrebu, u Ulici kralja Zvonimira, već  9 godina postoji mala oaza pozitivne energije po imenu Centar SRETAN DAN? U njoj se odvijaju raznovrsne radionice i savjetovanja, koje vam život čine ljepšim i unose u njega dašak čarolije. Kroz bogatstvo radionica Sretnog dana do sada je prošlo već više od 1.000 zadovoljnih polaznika i promijenile su već mnoge živote.

Read More

 

 


Čast nam je najaviti dolazak Shifu Damira Tenodija u Hrvatsku. Shifu Tenodi je jedan od rijetkih Majstora koji, pored znanja o fizičkom pokretu i energetici tai chi chuana, podučava i filozofiju i meditaciju, te razumijevanje Višeg smisla tai chija i življenja.

Read More

 

 

 

Mnogi od nas su fascinirani dalekim Peruom i drevnom civilizacijom Inka. Svima je poznato da je ta civilizacija nestala dolaskom španjolskih osvajača, ali ono što je manje je poznato da su neki od Inka pred najezdom španjolaca pobjegli na snježne vrhove Anda i tako sačuvali svoju tradiciju. Ovi potomci Inka, danas poznati kao Q'ero indijanci, imaju bogatu duhovnu tradiciju koja se prenosila iz generacije u generaciju, a živjeli su u izolaciji od ostatka svijeta do 1950 godine. Njihov izlazak iz izolacije je rezultat praćenja znakova i promjena u svijetu, koje su najavile Inke u svojim proročanstavima, te njihove uloge u tom proročanstvu.

Read More

 


OD KOMADA OBIČNE ZEMLJE – GLINE DO GOTOVOG PREDMETA KOJI ĆETE PONJETI KUĆI, UKRASITIDOM ILI S PONOSOM POKLONITI  T E Č A J   K E R A M I K E
Preporučljiv je svima koji se žele opustiti u društvu kroz kreativan rad. Izraditi predmet od materijala kao što je glina ima fascinantan, oplemenjujući učinak, stoga izrada keramike oduvijek ispunjava pozitivnom energijom.

Read More

 

 

Poklanjamo vam 200 Oslikanih Misli
kada se upišete na našu mailing listu