Newsletter Drumtidam 25.9.2017.

U sredini poteškoće leži prilika. -Albert Einstein

AMAZONA, ceremonije Ayahuasce uz pleme Shipibo


AMAZONA, ceremonije Ayahuasce uz pleme Shipibo
Termin: prosinac 2017 – 03.12-16.12
Drago hrvatsko pleme, pozivamo vas na iskustvo ceremonija majke medicine Ayahuasce u centar Sanken Mai, smještenom nadomak sela San Francisco u kojem živi pleme Shipibo, a u blizini grada Pucallpa. Gradić se smjestio na rijeci Ucayalli jednom od pritoka rijeke Amazone, a u zoni Amazonske džungle u Peruu.

Read More

 

 

S ovim enzimom povezano je 7 od 10 najčešćih uzroka smrti

Bolesti srca, karcinomi, kronične bolesti plauća, Alzhaimerova bolest, upala pluća i gripa povezane su sa ovim enzimom koji nastaje u našem tijelu.1 Riječ je o enzimu  5-lipoksigenazi  ili skraćeno 5-LOX (eng. 5-lipoxygenase) koji kada se stvora  u tijelu u prevelikoj količini pokreće cijelu kaskadu opasnih upalnih reakcija.

Read More

 


U subotu 05.08.2017. duhovni iscjelitelj, mistik i majstor rituala prirodnih elemenata, gospodin Neven Carin, vodit će seminar cjelodnevnog duhovnog pročišćavanja elementom vatre. U prirodnom okruženju na imanju nadomak Zagreba, s početkom u 16.00 sati krećemo na put novih spoznaja i učenja, kako o životu tako i o sebi samima.

Read More

 

 

 


Odaberite sebi ili svojim najdražima da Vam je stalo do njih tako što ćete odabrati poklon kojim ćete učiniti nešto korisno za njihovo zdravlje.

Read More

 

 

 

 

 


Razmišljate u kojem smjeru ide vaš život? Imate potrebu nešto mijenjati? Želite živjeti svjesnije i u skladu sa sobom i svojim potrebama? Zanima vas kako postići zadovoljstvo življenja? Usamljeni ste i teško ostvarujete partnerske odnose? Već ste puno toga pročitali, pokušavali, a rezultati dolaze presporo?

Read More

 

 

 


Ako vas trenutni posao ne ispunjava, pitanje je što bi mogli raditi, a da vam donosi veće zadovoljstvo?
Na poslu ipak provedemo veći dio svog budnog vremena i ako ste već godinama frustrirani i nezadovoljni i „to više nije to“, možda je vrijeme i za ozbiljniji zaokret.

Read More

 

 

 

 


Ako volite plesati, ovo je prava stvar za vas!
Ove jeseni probajte nešto novo i otkačeno – FREESTYLE ples.
- Nema koreografije i ne morate ništa pamtiti
- Nije bitno koliko ste fit niti koliko imate godina
- Ne treba vam plesni partner
- Ne trebate imati plesnog iskustva

Read More

 

 

 


Dođi! Okusi! Osjeti! Vidi!
Pravo vrijeme za posjet Ivanić-Gradu je treći vikend u listopadu /13.-15./ kada se održava već trinaestu godinu za redom najposjećenija turističko-gospodarska i gastronomska manifestacija Bučijada. Okosnica manifestacije je prodajni sajam buča, bučinog ulja, proizvoda od buča i ostalih eko-etno proizvoda na kojem izlaže preko 200 izlagača. U sklopu Bučijade održava se i 7. Izložba bučinog ulja Sjeverozapane Hrvatske sa ocjenjivanjem i podjelom priznanja.

Read More

 

 


DOBRODOŠLI
Na serijal radionica, koje će se održavati svakog petka do sredine prosinca u isto vrijeme.
Počinjemo u petak, 29. Rujna u 18,30-20,30 h u Centru za duhovni razvoj u Zagrebu i održavat će se svakog petka u isto vrijeme do sredine prosinca.

Read More