Newsletter Drumtidam 1.10.2017.

VASTU - INTELIGENTNO STANOVANJE U SKLADU S KOZMIČKIM I PRIRODNIM ZAKONIMA


Besplatno javno predavanje
"VASTU - INTELIGENTNO STANOVANJE U SKLADU S KOZMIČKIM I PRIRODNIM ZAKONIMA"
i prezentacija jesenske VASTU AKADEMIJE

Read More

 

 

 


Kad čujemo riječ aksiom, najčešće pomislimo na matematiku. Ali što je onda aksiodrama? Moglo bi se reći da se aksiodrama i bavi upravo matematikom psihe: polazeći od aksioma koje nam usađuju društvo i kultura, ona pokušava dosegnuti upravo ta, obično vrlo duboka i skrivena mjesta, i vidjeti kako i koliko aksiomi utječu na naš unutarnji život.

Read More

 

 

 


Ciklus od 9 susreta
Radionica HARMONIJA bazira se prvenstveno na programu Sonie Choquette TRUE BALANCE i uči nas kako postići harmoniju svih dijelova našeg bića.
Osim ove glavne okosnice, očekuju vas i različite zanimljive “energetske igre”, pa ćete tako učiti osjetiti energiju, vidjeti auru, definirati vrtnju čakri pomoću viska...

Read More

 

 


SRETAN DAN u listopadu ponovo s veseljem organizira gostovanje Amele Jančić Priganica i njenog čudesnog programa Oslobađanja glasa.
Nakon ovog vikenda, vaš će glas dobiti novu dimenziju, čak i ako ste cijeli život mislili da nemate sluha ili da ne znate pjevati! A voditeljica Amela svojim toplim i iskusnim pristupom učinit će da na radionici pjeva i vaše srce!

Read More

 

 


Dajete li dovoljno prostora užitku u vašem životu? Da li vam je bitno pratiti kada se osjećate najviše slobodni, zadovoljni i ispunjeni te svjesno davati sve više prilika tim trenucima? Ili pak imate nejasan osjećaj da nešto nedostaje, ali vam nije baš lako definirati što je to točno? Možda i osjećate nedostatak užitka, ali smatrate da je to nešto za što nemate pravo ili ćete imati pravo tek nakon što izvršite sve vaše obaveze i dužnosti, možda jednog dana... u penziji ili na godišnjem ili kad ćete imati dovoljno novaca...

Read More

 

 


Pozivam Vas na inicijacije i radionice praktične primjene Inka šamanizma u Zagrebu
Inicijacije u terminima:
26.10. 2017. jutarnji termin od 10 i 30 do 16 sati.
27. 10. i 28.10. 2017. termini inicijacije prema dogovoru.

Read More

 

 

 


POZIVAM VAS NA RADIONICU MAYANSKE YOGE 7.10. 2017. subota, od 17 do 19 sati, a 14. 10. 2017. na MEDITACIJU SINKROGALAKTIČKE YOGE SA ZVUČNOM KUPKOM od 17 do 19 sati.
RADIONICA MAYANSKE YOGE
U subotu 7.10. 2017.
od 17 do 19 SATI
Centar "A'Mariyah",Poljička 27, Zagreb

Read More

 

 


U studiju Radiona Tišine održavati će se grupni bioenergetski tretmani od 14.10 do 17.10. u slijedećim terminima:

Read More

 

 

 


Draga/i

Želio bih s vama podijeliti ideju za projekt koji će vam se, vjerujem, svidjeti, i zamoliti vas da mi pomognete proširiti informaciju o tome. Vaša pomoć je dragocijena, a ne košta vas ništa osim par minuta vašeg vremena (koliko je potrebno da pročitate ovaj tekst) i nekoliko klikova mišem.

Read More

 

Poklon svima koji se upišu na DRUMTIDAM mailing listu:
Prva pomoć za rastavljene s uputama za obitelj i prijatelje
Autorica: Nadja Skazlić

Knjiga će vam stići na mail...