Newsletter Drumtidam 4.10.2017.

Da bi vjerovao u svoj vlastiti put, nema potrebe da dokazuješ kako je tuđi put pogrešan. - Coelho

Zvuk i Yoga, predavanje i radionica


Nedjelja 8.10.2017. od 18h, SUMA; Barčićeva 11, Rijeka
"Zvuk i Yoga", predavanje i radionica; gosti: Svemir Vranko zvukoretapeut i Izabela Marić učiteljica yoge.

Read More

 

 

 

 


ZAGREB 26.-29.10.17
Program
ČETVRTAK 26.10.17
09:00 h Uvodna riječ organizatora i predavača te predstavljanje programa seminara.
Jutarnje predavanje pod nazivom ,, Schrodingerov mačak - za sve je potreban promatrač !'' započinjemo s tumačenjem osnova kvantne znanosti kao temelja razumijevanja života. Kroz pregled razvitka kvantne fizike i pojašnjenje osnovnih principa kao što su ne-lokalnost ( osobina univerzalnog polja, informacija se može teleportirati na bilo koju udaljenost), holografičnost ( svaki dio holograma sadrži informaciju o cjelini ) i lingvističnost ( zvuk prenosi informaciju) pokazati ćemo na koji način je kvantna fizika baza kvantne medicine i kako su povezani u cjelinu integralne medicine budućnosti !

Read More


Dvodnevni seminar U-SIN ili ZVIJEZDA ŽIVOTA
Teorija pet elemenata - osnove kineske medicine
18.-19.11.17 Zagreb
Mnogi vjeruju da je kineska medicina jedna vrsta magije koja može učiniti sve. Liječnici kineske medicine veliku pozornost obraćaju na uzrok bolesti, na način njenog liječenja, i naravno u prevenciji koriste biljne sastojke te različite postupke i rad čovjeka sa samim sobom.
Vaše zdravlje se nalazi u Vašim rukama ! Možda zbog ove tvrdnje kineska medicina privlači toliko obožavatelja.

Read More

 


ZAGREB 30.11.- 03.12.17
Program seminara

Read More

 

 

 

 

 


U subotu 07.10.2017. duhovni iscjelitelj, mistik i majstor rituala prirodnih elemenata, gospodin Neven Carin, vodit će seminar cjelodnevnog duhovnog pročišćavanja elementom vatre. U prirodnom okruženju na imanju nadomak Zagreba s početkom u 15.00 sati krećemo na put novih spoznaja i učenja, kako o životu tako i o sebi samima.

Read More

 

 

 


S veseljem najavljujemo da 05.10.2017. g. , počinjemo sa radom kontinuirane iskustvene grupe za djecu, čije programske aktivnosti potiču kognitivan, socio-emocionalan i senzomotorički razvoj djeteta. Prijave su u tijeku i traju do 15.10.2017.!

Read More

 

 

 


Dobro došli u novu sezonu psihodramske grupe - vrijeme i mjesto za jedinstveni doživljaj rada na sebi, kroz otkrivanje vlastitih potencijala, uz grupu koja će vas na tom putu i podržati!

Read More

 

 

 

 


Zagreb, 13. i 14.10. 2017.
Naučite sami izrađivati unikatne uporabne predmete od nepredene vune tehnikom mokrog filcanja

Read More

 

 

 

 


PETER HESS AKADEMIJA i PREMA VAMA CENTAR najavljuju upis u I stupanj edukacije za praktičare/ke Peter Hess® zvučne masaže. Edukacija je certificirana od strane Peter Hess Instituta iz Njemačke.
Edukaciju provodi prof. Silvana Leskovar i Mirjana Maksimović, licencirane edukatorice Peter Hess® zvučne masaže i voditeljice Prema Vama Centra i Peter Hess Akademije u Hrvatskoj.

Read More

 

 


Vikend radionica će se održati 14. i 15. listopada 2017. (subota od 13:00h do 18:00h, nedjelja od 09:00h do 14:00h). Prijava je obavezna. Prijaviti se možete putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Read More