Newsletter Drumtidam 13.10.2017.

Nemojte sami sebi kasniti !

Tražite promjenu? Zavirite u sebe!


Rad na sebi kao izazov i potreba modernog čovjeka
Živimo u doba ispunjeno stresom, tjeskobom, strahom i depresijom. Od čovjeka se sve više očekuje. Kao da uvijek i odmah moramo imati spremne odgovore na svaki izazov. Civilizacijski napredujemo, ali i dalje vodimo bitku sa mnoštvom osjećaja koje novac, lagodnost života, tehnološka dostignuća i sl. faktori ne mogu riješiti.

Read More

 

 

 


U studiju Radiona Tišine održavati će se grupni bioenergetski tretmani od 14.10 do 17.10. u slijedećim terminima:

Read More

 

 

 

 


Rodio se prvi proizvod u sinergiji Elevate i Holističkog centra Luna, a "premijera", odnosno prva radionica iz ciklusa na svjetlo dana izlazi 15.10.2017.. :)
OTPUSTI, OPUSTI, OPROSTI
coaching+meditacija+gong kupka

Read More

 

 

 


Kada? U četvrtak 12. listopada od 17 do 20:30 h.
Gdje? Na adresi Nova cesta 4, zvonite na zvonce broj 75 - Galbanum
Što? Mape uma kao energetski val sa Zlatkom Pavlinićem, našim shiatsu majstorom.

Read More

 

 

 


Hrvatsko društvo za analitičku psihologiju vas poziva na ciklus predavanja i seminara pod nazivom Analitička psihologija (I).
Edukacije Analitička psihologija (I) i Analitička psihologija (II) su zamišljene kao dva dijela jedne cjeline koji se međusobno nadopunjuju; Analitička psihologija (I) kao teorijski uvod i Analitička psihologija (II) kao praktični rad. U tom kontekstu, nije važno koji dio edukacije ćete započeti prvi.

Read More

 

 


»Sam napor je neophodan za razvoj, a ne stvar koju on proizvodi.« G.I. Gurđijev
Da bi ljudi saznali nešto o sebi, G.I. Gurđijev je, uz ostalo, stvorio nizove pokreta koji nam omogućuju razvijanje pozornosti i svijesti, te stupanje u bliskiji kontakt s vlastitim tijelom, emocijama i mislima. Posljedica je blagotvoran učinak na našu sposobnost opuštanja i usredotočivanja – i na naš život općenito.

Read More

 

 


Dragi kasnioci, ako je kašnjenje jače od vas i ne možete si pomoći, a htjeli biste, pozivam vas istražiti koji su nevidljivi mehanizmi u podlozi. Kako iz toga van?
Imam to iskustvo, i meni su kasnili i ja sam kasnila. Ponekad zakasnim i sada, mada rjeđe nego prije i znam taj osjećaj. Sada prepoznajem što se događa, zašto to radim i uspijevam se disciplinirati. Stoga vam neću govoriti da ste namjerno arogantni, da biste mogli kad biste htjeli, da ste nepristojni.

Read More

 

 


PRVA KONSTELACIJSKA RADIONICA
TEMA: Moja unutarnja istina
Ova vrsta radionice je novi format u našem radu. Održava se u večernjim satima, traje četiri sata. Otvorena je svima koji žele doći.
Imat ćemo niz vježbi u kojima svatko od polaznika istražuje svoje pitanje te zajedničku društvenu konstelaciju u kojoj istražujemo temu.
Koja je tvoja unutarnja istina? Što kaže tvoje Biće? Pripremi svoje pitanje i dođi po odgovor.

Read More

 

 


Oduvijek vas je zanimalo što je točno ajurveda, koja je veza ajurvede i joge te koji su njeni glavni principi, ali da vam to netko objasni jednostavno i bez kompliciranja? Onda je ovo predavanje za vas. Ulaz je besplatan! Predavanje organiziraju Joga u svakodnevnom životu Zagreb i Indijsko veleposlanstvo u Hrvatskoj.

Read More