Newsletter Drumtidam 22.10.2017.

Čovjek koji uklanja planine počinje noseći kamenčiće - William Faulkner

"Simply be" - yoga & meditacijski retreat sa Izabelom & Svemirom


Pridružite nam se na yoga i meditacijskom retreatu na moru ili u planinama :)
Retreat je mjesto i vrijeme gdje možemo dublje pogledati u sebe, osjetiti gdje smo i kuda želimo ići. To je vrijeme za postavljanje bitnih životnih pitanja, ali i za dobijanje odgovora. Možda je to vrijeme za opraštanje sebi i drugima ili trenutak pronalaženja inspiracije za novi korak u životu.

Read More

 

 


Želite li narasti kao osoba?
Ljudi koji prođu tečajeve Theta iscjeljivanja dožive ubrzani osobni razvoj i samospoznaju. Koristeći theta moždane valove otkrivamo uzročno-posljedične veze između naših emocija, misli i vjerovanja te svijeta koji se prividno događa oko nas. Kako mijenjate sebe iznutra tako se mijenja vaš svijet izvana. A Theta iscjeljivanje drastično ubrzava taj proces promjene. Prakticirajući ovu tehniku vi razvijate sebe na svim poljima, a također preko rada na genima pomažete i svojoj obitelji.

Read More


Ne možete se rješiti stresa?
Probali ste, ali ništa ne funkcionira.
No, primijetili ste da stres utječe na vašu tjelesnu težinu.
Možda se debljate, možda mršavite, no promjene u težini uvijek su povezane sa količinom stresa.

Read More

 

 

 


Ceremoniju organizira Santo Daime grupa iz Austrije.
Utemeljitelj Santo Daime religije je Raimundo Irineu Serra koji je pod utjecajem ayahuasce oko 1920. godine imao višestruke vizije Djevice Marije ili kako ju je on zvao Kraljice Šume. Od nje je dobio instrukcije o iscjeljivanju i o osnivanju nove religije koja je u osnovi katolička ali sadrži i snažne afričke, južnoameričke, spiritualne i ezoteričke elemente. Od tada do danas religija je doživjela značajne promjene i raširila se iz Brazila na sve kontinente.

Read More

 


Promjena godišnjeg doba uvijek zove na prilagodbu u odijevanju i poziva na preslagivanje odjeće u ormaru, pripremama jesenske obuće, ali što s vašom kožom? Je li i ona spremna za novo godišnje doba?

Read More

 

 

 

 


Bliži se noć vještica, i to nas navodi da porazmislimo o samom pojmu vještice. Njih naime, ima raznih: od onih zastrašujućih starica kojima vrve europske bajke, preko vidarica, mudrih žena, pa sve do dalekoistočnih vještičjih obitelji, u kojima se vještičje sposobnosti prenose s koljena na koljeno. Čak i u nama bližim tradicijama, česta je zamisao o tri doba žene, koja se preslikavaju i na tri doba vještice: djevu, majku i babu. Svaka od njih ima svoje negativne, ali i svoje pozitivne strane. Vještica je, na određeni način, oznaka prijelaza, prolaza i izlaza, iz jednog doba u drugo, iz jednog svijeta u drugi.

Read More

 


Znaš li kako nacrtati, zatvorenih očiju, portret svoje duše? 
Kako u crtežu prepoznati svoja ograničavajuća vjerovanja?
Znaš li kako crtanjem korigirati svoje unutarnje stanje?
Dođi na radionicu i saznaj!


Read More

 

 

 


Osjećaj duboke i bliske povezanosti s drugom osobom je temeljni osjećaj koji se pojavi kada se zaljubimo i osjetimo da je ta osoba "ona prava", da nam je s njom drugačije nego s ostalima, da nas kontakt s njom ispunjava i čini sretnima.

Read More

 

 

 


Odaberite sebi ili svojim najdražima da Vam je stalo do njih tako što ćete odabrati poklon kojim ćete učiniti nešto korisno za njihovo zdravlje.

Read More

 

Poklon svima koji se upišu na DRUMTIDAM mailing listu:
Prva pomoć za rastavljene s uputama za obitelj i prijatelje
Autorica: Nadja Skazlić

Knjiga će vam stići na mail...