Newsletter Drumtidam 27.10.2017.

Danas sam upoznao prijatelja kojeg nisam poznavao
  - Miljenko Bublić

Plesom i jogom do zdravlja i vitkije linije ove zime


U srcu Zagreba u Indijskome kulturnome centru
Ljeto je gotovo pa sad opet natrag u papuče i bez razmišljanja do proljeća? Ljudskome tijelu, kao svakome preciznome mehanizmu, potrebno je održavanje da bi ostalo u optimalnome stanju. Ako ga ne koristite, zahrđat će.

Read More

 

 

 


Vjerujem da svima dođe trenutak u životu u kojem shvatite da niste zadovoljni sami sa sobom i da način na koji rješavate probleme koji vas muče nisu u vašem najboljem interesu odnosno događaju vam se bolne ali i ponavljajuće situacije u međuljudskim odnosima – sve su to znaci da je baš vrijeme da započnete s promjenama.
Snažan način osobne promjene je i psihoterapija. Psihoterapija je namijenjena baš svakoj osobi koja osjeća da pati i da joj je potrebna pomoć. Cilj psihoterapije je promjena i to takva promjena zbog koje ćete se osjećati bolje, zadovoljnije, sretnije, slobodnije, kreativnije, spontanije, biti ćete sigurniji u sebe a razviti ćete i veći osjećaj kontrole nad sobom.

Read More

 


Autor u gostima: intervju i duhovno putovanje s Valentinom Štefanić, prvom hrvatskom šamankom
“Problem je tvoj ako si lijen i ako ne želiš učiniti ništa za sebe. Samim time ne činiš ništa niti i za svoju okolinu. Čovjek nije sam na svijetu, socijalno je biće i sve što radi, radi sebi, ali se indirektno dotiče i svih drugih ljudi u njegovom okruženju, pa i mnogo dalje od toga.  Stoga je odgovornost na prvom mjestu.  Naučiti završavati započeto, uživati u tome uživati u sitnim malim zadovoljstvima. Skromnost jest vrlina, ali uvijek treba tražiti više od života. Naročito od sebe samoga. Svoj život učinit ćete tako dobrim mjestom za uživanje.” (V.Š.)

Read More


Već petu godinu organiziramo terapijska i edukacijska putovanje u magičnu južnu Indiju, grad Madurai, na samome vrhu indijskog poluotoka.

Read More

 

 

 

 

 


Uputiti se na duhovno putovanje je poput sjedanja u vrlo mali čamac i isplovljavanja na ocean u potrazi za nepoznatim teritorijima.
(Pema Chodron)
Međunarodna škola Zlatnog ružina križa, Lectorium Rosicrucianum s radošću Vas poziva, ona Vam želi pokazati put.

Read More

 

 

 


Sveobuhvatna radionica yoge prema B. K. S. Iyengaru za one koji/e redovito vježbaju yogu, ali i za početnike/ce koji/e nemaju predznanje o asanama (položajima tijela), ni o pranayami (vježbama disanja).

Read More

 

 

 

 


Kroz školu Zvuka udruge Spirit, a, nakon brojnih prezentacija čije snimke možete vidjeti na našim stranicama, došli smo do istraživanja zvuka vlastitog glasa. Iz tog razloga pozvali smo drage gošće da nam održe pokaznu vježbu i nauče nas nešto o tome.

Read More

 

 

 

 


Koža pamti svako naše sunčanje, uzimanje lijekova i kontraceptiva, ali i hormonalne promjene u trudnoći i menopauzi. Izlaganje svim tim utjecajima, pa čak i svakodnevnom stresu, naša nam koža vraća u obliku tamnijih i svijetlijih mrlja na koži lica, ruku ili tijela.

Read More

 

 

 

 


Mala škola hipnoze je Intenzivan seminar o hipnozi i njenom izvođenju.
Namijenjena je svima koje ta tematika interesira. A posebno je namijenjen ljudima , koji več rade druge terapije (bioterapeutima, itd). Sa hipnozom možete jako dobro opustiti vašeg klijenta i spremiti ga na vašu terapiju. Sa time povečavate kvalitet vašeg rada.

Read More

 

 

Poklon svima koji se upišu na DRUMTIDAM mailing listu:
Prva pomoć za rastavljene s uputama za obitelj i prijatelje
Autorica: Nadja Skazlić

Knjiga će vam stići na mail...