Newsletter Drumtidam 1.10.2017.

Nije toliko bitno što je na stolu, već tko je na stolicama. -William Schwenck Gilbert

Iskustvena ArtHealing radionica - Novi mini ciklus


Tri povezane radionice, utorkom naveče u trajanju od dva sata. 
Termini: 31.10, 7.11 i 14.11.2017.
Tema ovog ciklusa su odnosi.

Read More

 

 

 

 


Pozivamo vas na uvodno predavanje "Eterična ulja - lijekovi za zimu"
te praktičnu radionicu primijenjene aromaterapije na kojoj ćete naučiti izrađivati KAPI / SPREJ ZA NOS tj. hipertoničnu otopinu koja čisti dišne puteve nosa i olakšava disanje.

Read More

 

 

 

 


Bioterapija je prirodna, moćna i neinvazivna metoda liječenja. Centar “Nosce te ipsum” već 9-tu godinu za redom provodi grupne terapije u Zagrebu, Osijeku i Amsterdamu, a od prije par godina i u Aziji, Indoneziji i Kini.

Read More

 

 

 

 


Mala škola hipnoze je Intenzivan seminar o hipnozi i njenom izvođenju.
Namijenjena je svima koje ta tematika interesira. A posebno je namijenjen ljudima , koji več rade druge terapije (bioterapeutima, itd). Sa hipnozom možete jako dobro opustiti vašeg klijenta i spremiti ga na vašu terapiju. Sa time povečavate kvalitet vašeg rada.

Read More

 

 


Dobrodošli na Heal Your Life radionicu temeljenu na filozofiji Louise Hay koja Vam pruža mogućnost da iskusite unutrašnji mir, steknete potpuno novi nivo samopouzdanja, spoznate VAŽNOST LJUBAVI PREMA SEBI i povjerenja u Život.

Read More

 

 

 

 


Želite li narasti kao osoba?
Ljudi koji prođu tečajeve Theta iscjeljivanja dožive ubrzani osobni razvoj i samospoznaju. Koristeći theta moždane valove otkrivamo uzročno-posljedične veze između naših emocija, misli i vjerovanja te svijeta koji se prividno događa oko nas. Kako mijenjate sebe iznutra tako se mijenja vaš svijet izvana. A Theta iscjeljivanje drastično ubrzava taj proces promjene. Prakticirajući ovu tehniku vi razvijate sebe na svim poljima, a također preko rada na genima pomažete i svojoj obitelji.

Read More

 


Vjerujem da smo svi rođeni s potencijalom za uspješan i produktivan život, čak iako ponekad doživljavamo poteškoće u izražavanju svog autentičnog bića i ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Mišljenja sam da trebamo redovito raditi na čišćenju (ventiliranju) potisnutih emocija, a jedan od ljepših i efikasnijih načina je kroz umjetnost. Nudim Vam osobni razvoj kroz individualni ili grupni rad. U ponudi su iskustvene, kreativne, fraktalne ili art&craft radionice.

Read More

 

 


I ove godine pred nama je izdanje filmskog Festivala UHVATI FILM.
Izbor najboljijh kratkih filmova od 750 ovogodišnjih prijava iz cijelog svijeta neće Vas ostaviti ravnodušnim. Ulaz je donacija.

Read More

 

 

 

 


Ceremoniju organizira Santo Daime grupa iz Austrije.
Utemeljitelj Santo Daime religije je Raimundo Irineu Serra koji je pod utjecajem ayahuasce oko 1920. godine imao višestruke vizije Djevice Marije ili kako ju je on zvao Kraljice Šume. Od nje je dobio instrukcije o iscjeljivanju i o osnivanju nove religije koja je u osnovi katolička ali sadrži i snažne afričke, južnoameričke, spiritualne i ezoteričke elemente. Od tada do danas religija je doživjela značajne promjene i raširila se iz Brazila na sve kontinente.

Read More

 

 

Poklon svima koji se upišu na DRUMTIDAM mailing listu:
Prva pomoć za rastavljene s uputama za obitelj i prijatelje
Autorica: Nadja Skazlić

Knjiga će vam stići na mail...