Koncert zvukoterapije i izložba fraktalnih crteža

U utorak, 28. studenog, dođite na koncert zvukoterapije i izložbu fraktalnih crteža od 18.30 do 20.30, koji su organizirani u okviru 5. susreta s Tanzilijom Polujahtovom "Vidjeti nevidljivo 2017."

KONCERT ZVUKOTERAPIJE - Tanzilija Polujahtova
IZLOŽBA FRAKTALNIH CRTEŽA - Jurica Popović

 

Tanzilija Polujahtova istražuje vibraciju zvuka te utjecaj različitih zvukova na slušatelja. Osmislila je specifično glazbeno djelo koje djeluje kao zvukoterapija. Svojim glasom, pjevanjem dubokih i visokih tonova stvara efekte koji utječu na promjene u fiziologiji slušatelja.
Kompozicija „Lumina 2“ traje 50 minuta. Sluša se zatvorenih očiju.
Pozornicu će ukrasiti fraktalni crteži našeg poznatog glazbenika Jurice Popovića koji se s fraktalnim crtežima susreo prije godinu dana. Prije koncerta Jurica će predstaviti i svoj novi CD Sol invictus.

Mjesto održavanja: Hrvatsko društvo skladatelja, Ul. Petra Berislavića 9, Zagreb
Cijena karte: 50 kuna

Tanzilija Polujahtova
Pedagog, psiholog-savjetnik, obiteljski psihoterapeut, vodeći specijalist zdravstvenih i obrazovnih programa, seminara i treninga. Autorica korektivnih metoda u područjima fizike boja, fizike oblika i fizike zvuka. Autorica je metode fraktalnog crteža (dijagnostika i korekcija bojom), metode korekcije glasom (korekcija fizičkog i emocionalnog stanja), autorica metode “Biokristal Spas” (u području fizike oblika – utjecaj specifičnosti oblika na fizičko i emocionalno stanje). Numerologinja. Autorica mnogih znanstvenih članaka. Autorica knjige ”Izvornik fraktalne mudrosti ili novi pogled na naše mogućnosti” (Moskva, 2002.). Osnivačica je međunarodne Asocijacije fraktalnog metoda. Živi i radi u Yekaterinburgu, u Rusiji.

Info i prijave:

PUNI POTENCIJAL d.o.o.
Martina Kosec
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
+385(9)5671073