Promocija knjige dr.Davida Bercelija TRE...

Pozivamo vas na promociju knjige dr.Davida Bercelija "TRE- inovativna metoda otpuštanja stresa, traume i napetosti" (Trauma Releasing Exercises, A Revolutionary New Method for Stress and Trauma Recovery)
4.4.2018., Knjižnica Bogdan Ogrizović, Preradovićeva 5, u 18 sati, Zagreb

Ova je knjiga prevedena na 16 svjetskih jezika, uključujući kineski i japanski i sada evo i hrvatski jezik.

tre knjigaDr. David Berceli utemeljitelj je Međunarodnog centra za prevenciju i iscjeljivanje stresa, napetosti i traume ( CEO of Trauma Recovery Assessment Prevention Services),a radio je u više od desetak zemalja svijeta vodeći međunarodne projekte oporavka u ratom ili prirodnim katastrofama pogođenim područjima.

Živimo u iznimno dinamičnom, užurbanom, pa i - kako kaže autor - tragičnom vremenu. Ratovi, nasilje, siromaštvo, prirodne katastrofe i osobne nedaće postale su naša svakodnevnica.

U tom i takvom vremenu stres, napetost i trauma je dio svačijeg života.
No što su oni zapravo i zašto nevolje i nedaće života izazivaju u nama takva stanja?

"Stres je urođeni odgovor živog bića na prijeteću,po život opasnu situaciju" -odgovara dr. Berceli.
No kao što je priroda ugradila stres i traumu kao obrambeni mehanizam preživljavanja, jednako tako ugradila je i mehanizme oslobađanja od istih.

Što se međutim događa kada organizam "zaboravi" ili potisne prirodni način oslobađanja od njih i kako oni postaju naši ljuti neprijatelji -poslušajte na predstavljnju knjige.

Uvodnu riječ dati će dr.Marin Kovačević Hora, koji je završio edukaciju za TRE trenere u Londonu i vodi ove vježbe za pacijente i osoblje bolnice, Vesna Krauth,prof. predsjednica Udruge i glavna i odgovorna urednica hrvatskog izdanja i prvi certificirani TRE treneri u Hrvatskoj.
Ulaz je slobodan,
dobrodošli,

s poštovanjem
V.Krauth

Vesna Krauth,prof.
GSM: +385 95 899 6661
E-mail: otempora@otempora.hr
vesnakrauth@yahoo.com
URL: https://www.otempora.hr
FB: https://www.facebook.com/ otempora.hr/