SAJMOVI HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA

Etablirane Sajmove zdravog življenja, središnje nacionalno događanje na temu hrane, zdravog načina života i povratka prirodnoj ravnoteži - koji su prepoznatljivim segmentima ekoloških proizvoda Organica, pčelarstva APItera i nekonvencionalnih metoda Mystic u prethodnih 8 godina privukli mnogobrojnu publiku - od ove godine nadograđujemo Sajmom hrane.


U cilju promocije i promicanja kvalitete hrvatskih proizvoda i jačanja značaja organske proizvodnje, segment hrane u najširem smislu bit će posebna tema u izlagačkom i konferencijskom dijelu te će uključivati proizvode zaštićene oznake izvornosti, zaštićene oznake zemljopisnog podrijetla i hrvatske otočne proizvode. Izlagači na Sajmu hrane su tvrtke iz svih grana prehrane, organske i cjelokupne poljoprivredne proizvodnje, LAG-ovi (Lokalne akcijske grupe), OPG-ovi, strukovna udruženja i institucije. Sajam je prodajnog karaktera. Više na https://bit.ly/2I7p1Yl

Sajmove hrane i zdravog življenja organizira Zagrebački velesajam u suorganizaciji Ministarstva poljoprivrede i Grada Zagreba te uz veliku potporu mnogih institucija kao partnera na projektu. Prošle godine na Sajmovima zdravog življenja sudjelovalo je više od 250 domaćih i inozemnih izlagača uz održanih 180 sati programa na 6 pozornica!

U stručnom programu ističemo konferenciju 18.10.2018. "Budućnost Zajedničke poljoprivredne politike Europske unije" te Okrugli stol 19.10.2018. na temu: "Nepoštene trgovačke prakse - pravni okvir u RH te stanje i pristup rješavanja ovog problema u EU" u organizaciji Ministarstva poljoprivrede i Predstavništva Europske komisije u Republici Hrvatskoj.     

SAMOVI ZDRAVOG ŽIVLJENJA u izložbenom i stručnom dijelu prezentirat će holistički pristup te primjenu prirodnih i nekonvencionalnih metoda u poboljšanju zdravlja. Nastavljamo i s radionicama kuhanja zdrave hrane i prirodne kozmetike, prezentacijom tehnika za sklad duha i tijela i mnoštvom korisnih sadržaja i savjeta za svakodnevnu primjenu. Ovogodišnja tema Subotnjeg popodneva na rubu znanosti bit će "Nevidljive stvarnosti“.

Sudjelujte na Sajmovima i rezervirajte svoje izložbeno mjesto! Prijavom do 30.6.2018. ostvarujete povoljniju cijenu sudjelovanja.

Veselimo se suradnji!

 

ZAGREBAČKI VELESAJAM, d. o. o.
zv.hrana@zv.hr
zv.mystic-organica@zv.hr

 

 

Poklon svima koji se upišu na DRUMTIDAM mailing listu:
Prva pomoć za rastavljene s uputama za obitelj i prijatelje
Autorica: Nadja Skazlić

Knjiga će vam stići na mail...