DALMALINO UVESELJAVA DJECU! na Srebrnjaku

6. Humana akcija " DALMALINO UVESELJAVA DJECU!"
Ovogodišnja "Božićna čarolija" nakon Splita, Zadra, Varaždina završava se u Zagrebu.

6. Humana akcija " DALMALINO UVESELJAVA DJECU!", koju organizira Dječji klub Dalmalino održati će se u Dječja bolnica SREBRNJAK – Zagreb, 18. prosinca ( utorak ) 2018.g. s početkom u 13,30 sati.

Sudjeluju: Snjegulica, Plesni studio Step by Step, Zbor Kikići i Genijalci, Umjetnička plesna škola Silvije Hercigonje, Dječji zbor Centra za kulturu i informacije Maksimir i Plesni centar Zagreb. Kako je igra i zabava najbolji način komunikacije s djetetom, posebice u stresnim situacijama, Dalmalino animatori i suradnici glumom, pjesmom i plesom unose u bolničko okruženje novi način komunikacije s djecom bolesnicima i pokušavaju im otkloniti pažnju od bolesti i straha, donoseći im na dječji odjel svijet igre, smijeha i radosti!

U zimu 2009.godine Dalmalino je započeo s redovitim programom na odjelu Splitske Pedijatrije te ovu plemenitu akciju proširilo i na druge bolničke centre u RH ( Zagreb, Šibenik, Rijeka, Varaždin, Pula, Zadar, Osijek, Dubrovnik.. ).

Cilj: Humanizacija boravka djece koja se liječe u bolnici, promicanje i provođenje vrijednosti usmjerene općem javnom dobru i potrebama zajednice.
U privitku: PLAKAT i OPIS PROJEKTA.

Napomena:
Dozvolu za fotografiranje i/ili snimanje malih bolesnika možete zatražiti kod
DB" Srebrnjak" – Centrala Tel: 01/6391 100 Email: info@bolnica-srebrnjak.hr
Uprava 01/6391-115 bolnica@bolnica-srebrnjak.hr
Hvala! 

Srdačan pozdrav,
DJEČJI KLUB DALMALINO

Zoran Vrsalović, predsjednik udruge
Kontakt: 098 /94 80700
dalmalino@gmail.com
www.dalmalino.hr