DOČEK NOVE GODINE NA SELU U VIMALU

Želis li dočekati Novu godinu na drugačiji način nego inače a svejedno se odlično zabaviti, upoznati nove ljude, jesti ukusnu zdravu hranu i probati nešto novo? Zašto ne? Napravi promjenu i budi promjena!

Okupljamo se 31.12. od 18h u Vimal centru, mjestu gdje gost postaje domaćin. 

Naš doček zamišljen je da bude zanimljivo druženje prepuno novih iskustava. Dakle, okupljamo se u 18h i zajedno pripremamo hranu na zdrav način (ako ste mislili doći na gotovo, prevarili ste se 😉). Nakon večere očekuje nas tulum uz glazbu, igru i ples a malo prije ponoći izlazimo van i palimo krijes. One novogodišnje odluke koje svi imamo u ovo doba pojačati ćemo ritualom ubacivanjem u vatru sve staro pozdravljajući novo! Da bi se ponovno ugrijali raspalit ćemo trance dance dok ne popadamo s nogu ali doslovno na pod, i nakon toga ćemo se opustiti u jednoj posebnoj novogodišnjoj zvučnoj kupki uz gongove, tibetanske zdjele i HANDPAN 😴 🎵🎶🎵😴...

Još razmišljate???

Bez obzira da li si sam ili u paru sigurno ćeš se osjećati ugodno a djeca su dobrodošla. Neće nam trebati alkohol da bi se dobro zabavili a hrana koju ćemo pripremati biti će mediteranska i vegetarijanska. Za sve koji žele ostati prespavati na raspolaganju su 4 sobe i 20 kreveta.

Hrana, piće i spavanje iznosi 200,00kn po osobi, za djecu besplatno.

Prijave na mail tatjana.vimal@gmail.com do 28.12.2018. 

Također, ukoliko se odlučite samo za zvučnu kupku u Vimal centru pozivamo vas 30.12.2018. u 18h da nam se pridružite jer će uz standardne gongove, tibetanske zdjele i ostale zanimljive instrumente ovoga puta biti i HANDPAN!

Preporučena donacija je 70kn. 

Radujemo se vašem dolasku!

vimal imanje