POZIV ZA PRIJAVU PROJEKTA NA KREATIVNI NATJEČAJ - Produžen rok do 18. studenog!

OKiZA 2019
Opatijska kultura i zeleni aktivizam
Rok za prijavu kreativnih projekata na natječaj OKiZA traje i dalje!
Iz Udruge Žmergo javljaju dobre vijesti za sve kreativce koji do sada nisu uspjeli prijaviti svoju inovativnu ideju na natječaj OKiZA.


Iako je rok za prijavu projekata trebao biti zaključen s 11. studenim 2019., zbog nagle aktivacije u posljednjem trenutku te bujicom dobrih zamisli koje su krajem tjedna putovale telefonskom linijom Udruge Žmergo, odlučeno je rok za prijavu produžiti do 18. studenog 2019. godine u 14:00 sati. Produženjem roka i najsramežljiviji kreativci dobit će prostor za prijavu svojih projekata, kako niti jedna dobra ideja ne bi pala u zaborav.

Ponavljamo, natječaj OKiZA 2019. provodi se u sklopu opatijske inicijative programskog pravca 27 susjedstava, u okviru programa “Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture” te pruža platformu za promoviranje ideja, naročito mladim stvarateljima, ali I poduzetnicima, čije su ideje orijentirane na kulturne sadržaje, turizam te održivi razvoj, prateći koncept “zero waste”.

Prijavom na natječaj te selekcijom internog žirija organizatora ulazi se u finalni krug natjecanja, gdje će najkreativnije ideje biti predstavljene zainteresiranoj javnosti kroz kratku interaktivnu prezentaciju, na Večeri kreativaca 28. studenog u Centru Gervais u Opatiji.

Kreativnost, svrha i kvaliteta ideje presudne su za odabir, a pobjednika natječaja OKiZA 2019., kojeg će odabrati stručni žiri uz pomoć publike, čeka novčana potpora u iznosu od 15 000 kn (bruto) za ostvarenje svoje ideje i doprinos pozitivnim kulturnim promjenama.

ROK
Natječaj je otvoren za prijave do 18. studenog 2019. (do 14 sati).

PRIJAVITELJI
Na natječaj se mogu prijaviti fizičke osobe (minimalna dobna granica jest napunjenih 18 godina) i pravne osobe (udruga, umjetnička organizacija, poduzeće i sl.).

Prijavitelji ne moraju imati sjedište ili prebivalište na području Opatije.

Više o natječaju i natječajna dokumentacija na linku: https://zmergo.hr/projekti-2/kultura/okiza/okiza-2019/
OKiZA2019_Poziv na natječaj
OKiZA2019_Pravila natječaja
Poveznica na online obrazac prijave
Eventualna pitanja u vezi natječaja i upite slati na kultura@zmergo.hr.

Prijavite se, jer ideja pretočena u djelo pokreće promjene i mijenja svijet!
U Opatiji, 11. studenog 2019. godine


OKIZA LOGOTIPOVI