Adria Music Conference 2012

adria-musicAdria Music Conference 2012.
Umag 01. i 02. lipnja 2012.

Program konferencije 

Ove godine AMC priprema vise od 15 zanimljvih tema koje će se raspraviti na brojnim panelima, predavanjima i drugim inovativnim 'borbama'. Ono što je zasigurno vrlo atraktivno na ovogodišnjem izdanju Adria Music Conference-a jesu četiri radionice čiji će polaznici imati prilike raditi s priznatim glazbenim stučnjacima – producentima, video umjetnicima, pjevačima i plesačima.

GLAZBENI VIDEO – KAKO NAPRAVITI NEŠTO DRUGAČIJE?

Atraktivna radionica koja će polaznike osvijestiti o kreativnom procesu nastajanja inovativnog glazbenog videa. (Voditelj radionice Phatphinger production, osnivač portala TipiTV)

ŠKOLA PJEVANJA 'HUSAR&TOMČIĆ'

Ova radionica uvest će vas u tajne studijskog pjevanja i predstaviti školu repanja u suradnji s poznatim glazbenikom i producentom Baby Dooks-om. U suradnji s EMI edukacijskim centrom voditeljice će predstaviti show-case kako u 30 minuta napraviti kompletnu pjesmu. ( Ivana i Marija Husar, Martina Tomčić, Baby Dooks).

WORKSHOP by SAE

Nakon uspješne prošlogodišnje radionice The Shapeshifters se vraćaju i ove godine na AMC, ukazavši tako veliku čast konferenciji. Stručnjaci SAE instituta predstavljaju niz radionica o naprednim tehnikama produkcije glazbe. ( SAE institut, The Shapeshifters)

WORKSHOP by EMI

Ovaj renomirani centar glazbene edukacije za glazbene producente predstavlja zanimljiv koncept radionice koji uključuje proces modernog miksanja glazbe, te usvajanje znanja o općoj produkciji elektronske glazbe, uz producentsko natjecanje u kojem će sudionici sami stvarati elektronsku glazbu. (EMI, Luka Tralić Shot – grupa Elemental, Boris Đurđević aka Eric Destler /Colonia)

Važna napomena:

Rok prijave na radionice je 15. svibnja. Molimo sve zainteresirane da se što prije prijave radi limitiranog broja polaznika i velikog interesa. Cijena kotizacije s uključenim radionicama iznosi 350 kuna (Early Bird do 15. travnja), odnosno 400 kuna (Regular Price od 16. travnja do 1. lipnja) – više na Kotizacije i smještaj. Prijavite se na radionicu na email: mario@adriamc.com, s nazivom radionice u subjectu.