Škola za roditelje: KAKO IZGRADITI SIGURNOST I POVJERENJE U BUDUĆNOST

Pozivamo vas na još jedno druženje s Godi Kellerom, vrhunskim pripovjedačem i znalcem koji će vas u kratko vrijeme uvjeriti da je odgoj djeteta najradosniji i najsmisleniji posao na svijetu! Predavanje će se održati 21.rujna od 17 do 20 sati u prostorijama Waldorfske škole u Zagrebu, Jakuševečka 6. Poziv i prijavnica su u nastavku.

Godi Keller je neovisni međunarodni predavač, djed, učitelj i pisac. Iza sebe ima bogat pedagoški put: više od osamnaest godina je djecu i mlade poučavao u waldorfskim školama, više od desetljeća je obrazovao studente u Rudolf Steiner University College-u u Oslu i drugdje u Europi, više od sedam godina sudjeluje i u obrazovanju za waldorfske učitelje i odgajatelje u Ljubljani i Zagrebu. Njegov iznimni sluh za pitanja mladih usmjerio ga je na područje savjetovanja onih koji su napustili redovito školovanje i traže svoje mjesto u društvu.

Surađuje i s poduzećima i radijskom kućom NRK P2, na čijim se valovima redovito odvija njegova radijska emisija. Njegov bogat životni put i iznimne sposobnosti pripovijedanja oblikovale su ga u prepoznatljivog i cijenjenog predavača koji gostuje diljem Europe i odnedavno Indije – kud god ga put odvede nadasve je dobro dočekan.

Svoje priče vrlo rado pripovijeda raznim slušateljima: roditeljima i učiteljima u školama, odgajateljima u vrtiću, starijima, djeci, skrbnicima, medicinskim sestrama, farmaceutima, pravnicima, informatičkim stručnjacima i drugima koji žele obogatiti svoje znanje te se ponovno čuditi svijetu oko sebe. Njegova predavanja na humoristički način otkrivaju važne životne spoznaje koje su korisne ne samo u pedagoškom području.

Često upozorava na važnost očuvanja i poticanja dječje radoznalosti, na holistički razvoj u kojem su ruka i srce jednako važni kao i mozak, na umjetnost kao najljepši put do novog znanja, te na pravilo Sve u svoje vrijeme; za njega je djetinjstvo vrijeme sjetve – činjenica koju prosvjetni radnici i službenici često zaboravljaju jer žele žetvu već za vrijeme dok su djeca još u školi.

TEME PREDAVANJA:

- izazovi našeg vremena
- koje kvalitete trebamo razvijati da bismo se dobro nosili s izazovima budućnosti
- kako postati siguran i vjerodostojan roditelj

VRIJEME:

21.rujna 2017. godine (17.00 - 20.00)

MJESTO:

Waldorfska škola u Zagrebu, Jakuševečka 6

PRIJAVE:

Molimo vas prijavite se preko naše prijavnice.

Zbog ograničenog broja sudionika, molimo Vas da što prije popunite prijavnicu i po potvrdi prijave uplatite kotizaciju na žiro račun Instituta: 
IBAN HR4124840081105190451

Kotizacija iznosi 120,00 kn (u cijenu je uključen PDV).
Drugi roditelj ostvaruje popust od 50%.
U kotizaciju je uračunat radni materijal i osvježenje u pauzama.
Rok za uplatu kotizacije je 18.rujan 2017.

Institut izdaje potvrdnice za sudjelovanje.

Institut za waldorfsku pedagogiju
Mallinova 34, Zagreb
Mob: 0989198813
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
Web: www.iwp.hr