Rujanska iznenađenja koja voliš!

Nakon vrućeg i dinamičnog ljeta, s rujnom stiže puno novih iznenađenja. Kako bismo ti olakšali prijelaz iz ljeta u jesen, pripremili smo zanimljive programe koji donose nova iskustva, vještine te rast i razvoj. Širi vidike i mijenjaj (se) na bolje s nama. :)

U goste nam dolazi svjetska stručnjakinja prirodne prehrane, dobitnica Emmya za svoj kulinarski show te učiteljica kuhanja fascinantne životne priče - Christina Pirello. Ova temperamentna Amerikanka talijanskih i irskih korijena, oduševit će te svojim strastvenim pristupom makrobiotičkom i veganskom kuhanju te kreativnim receptima.

Dođi na Christinino predavanje i radionicu kuhanja.

U životu je uvijek dobro isprobati nešto novo. Iz toga proizlaze rast i napredak. Mi u Makronovi želimo te potaknuti da s lakoćom "uskočiš" u ono što te privlači i isprobaš kako to djeluje na tebe. Isprobaj besplatno na našim jesenskim promo programima:

Otkrij Prenatal, 55+ i Afterwork jogu, Memo dah, Wu Tao terapijski ples te Shiatsu i emocije.Wu Tao terapijski ples te Shiatsu i emocije.

Makrobiotika nas vodi do pune kvalitete života, optimalnog zdravlja i vitalnosti. Iscjeljuje nas, povezuje s prirodom te potiče cjelovito i raznoliko življenje.

Nauči više o makrobiotici na seminaru Makrobiotikom do zdravlja te na seminaru Jesen.

"Skuhali" smo nove, uzbudljive teme radionica kuhanja. Prva na repertoaru je radionica Brze užine za školu, faks i posao. Naše dvosatne radionice prava su prilika da se zaljubiš u kuhanje i naučiš tips&trikove zdrave veganske prehrane.

Otkrij teme i datume radionica kuhanja.

Od jutra do večeri, eterična ulja mogu ispuniti naš dan i pritom nam biti najpouzdaniji saveznici, lijek za dušu i tijelo. Na Danu Primavera aromaterapije, nauči izrađivati prirodne sapune od eteričnih ulja te poslušaj predavanje o aromaterapiji.

Pogledaj program za Dan aromaterapije.

Ove jeseni upisujemo novu generaciju polaznika Međunarodne shiatsu škole. Upoznaj se sa Školom i sa shiatsu metodom na Danu shiatsua u Makronovi. Čekaju te praktična radionica, prezentacija Škole i predavanje.

Dođi na Dan shiatsua.

Rujan je idealan za izlete. Zato idemo u posjet najstarijem ekološkom imanju u Hrvatskoj, Zrno eko imanju. Provest ćemo te po imanju, naučit ćeš osnove ekološkog uzgoja te zaviriti u proces proizvodnje. Moći ćeš kupiti ekološko voće i povrće po prigodnim cijenama te pojesti veganski ručak od namirnica s imanja.

Odvaži se na rujanski izlet.

Izašao je novi, jesenski broj Makronovinog Glasila. U njemu te čeka velik broj zanimljivih članaka i raspored svih naših programa do kraja ove godine. Po svoj primjerak svrati kod nas u Makronovu, bio&bio trgovine, kozmetički studio Orgona, knjižaru Planetopija ili Zrno bio bistro.

Dođi po svoj primjerak Glasila.

 

Istraži sva rujanska iznenađenja.