UVOD U TESLA METAMORFOZU – slobodan ulaz

Anja Petrović, međunarodno priznati iscjelitelj, osnivač Tesla metamorfoze , učitelj i autor knjige, dolazi iz Australije. Na Uvodnom predavanju prisutni će imati priliku iskusiti ove jedinstvene frekvencije Tesla valova, i otkriti kako i on sami mogu ovladati ovom metodom iscjeljivanja.

Tesla metamorfoza privlači veliki interes zbog nekih potpuno novih pojava (svjetlost oko nekih klijenata za vrijeme tretmana, boje na zidu koje su bile vidljive u dvorani na nekim seminarima Tesla metamorfoze, kao i svjetlosne lopte koje se kreću i vidljive su golom okom). Anja je govorila o metodi na Međunarodnoj Tesla znanstvenoj konferenciji u Filadelfiji, Međunarodnom kongresu Nikola Tesla u Beogradu, na Univerzitetu Britanske Kolumbije u Kanadi i na mnogim mjestima širom svijeta.

Tesla valovi su jedinstveni za ovu metodu. Klijenti prijavljuju izlječenja od mnogih bolesti koje je službena medicina proglasila neizlječivima, pa čak i rekonstrukciju urođenih deformacija. Sve se najčešće događa nakon samo tri seanse.

Tesla metamorfoza nije samo energetsko iscjeljivanje; ona nas povezuje sa višim vibracijama informacija i svjetlosti, utječe na naš DNK i uzdiže frekvenciju ljudske svijesti. Tesla valovi osposobljavaju sve studente za komunikaciju sa klijentima na nivou svjesnog, podsvjesnog i integrativnog uma.

Imati ćete priliku da iskusite ove ljekovite frekvencije, kupite knjigu “Tesla metamorfoza – za lečenje i evoluciju” i dobijete potpis autora.

Informacije:
Zdenka +385915092037

Prijavite se za besplatno predavanje OVDJE.

POSETITE ŠTAND TESLA METAMORFOZE I PREDAVANJE ANJE PETROVIĆ NA SAJMU MYSTIC
Zagreb, Zagrebački velesajam, 20. - 22. listopada 2017.


SEMINARI TESLA METAMORFOZE U ZAGREBU

04. i 05. studenog,2017, 10-18h

TESLA METAMORFOZA I
Tesla metamorfoza zdravlja
Otkrijte iscjelitelja u sebi! Odmah ćete moći koristiti Tesla ljekovite frekvencije. Naučit ćete i kako da zračite ljubav, što je od velikog značaja za proces liječenja, a i za vaš svakodnevni opstanak.

07.-09. studenog, 18-22h
TESLA METAMORFOZA II
Tesla komunikacija duše
Nadiđite prostor i vrijeme i uspostavite komunikaciju s klijentom! Uzdignite frekvenciju vlastite svijesti. Otkrit ćete svoje sposobnosti kojih možda još niste svjesni.

10. studenog, 18-22h, 11. i 12. listopada, 10-18h
TESLA METAMORFOZA III
Tesla metamorfoza svjetlosnog tijela
Naučite kako napraviti Tesla metamorfozu svjetlosnog tijela! Ovaj proces pojačava naše potencijalne talente i umijeća.