KARMA I REINKARNACIJA

Predavanje: 27.9.2017. u 19 sati

Na predavanju će biti objašnjen zakon uzroka i posljedice iz perspektive Učitelja duhovnog puta Sant Mat kao i uloga unutarnjeg Svjetla i Zvuka u procesu oslobađanja iz kruga rađanja i umiranja.

Sant Mat je drevni duhovni put koji daje odgovore na suštinska pitanja kao što su: Tko smo? Koliki je čovjekov potencijal? Zašto smo ovdje? Kako ostvariti trajnu sreću? Učitelji Sant Mata u svojim predavanjima i knjigama tvrde da je odgovore na ova pitanja moguće dobiti spoznavanjem sebe kao duše, a ne posredstvom intelekta. Pismena i usmena razlaganja duhovnih istina služe samo kao putokaz i poticaj duhovnom tragaocu da se zaputi na unutarnje putovanje koje će ga odvesti do Izvora svega postojećeg. Na tom putovanju, putovanju duše, unutarnje Svjetlo i Zvuk od ključnog su značaja. Kontakt s unutarnjim Svjetlom i Zvukom uspostavlja se već na prvoj meditaciji.


Zapise o unutarnjem Svjetlu i Zvuku nalazimo u svim svetim spisima, u mističnoj poeziji kao i u djelima starogrčkih filozofa; Logos, Riječ, Naam, Shabd, Tao, Sarosha, Muzika sfera, samo su neki od naziva Stvaralačkog Principa u nama.

Holozofsko društvo Hrvatske
Hrvoja Vukčića (Hrvojeva) 8
Zagreb
Ulaz besplatan
Info: hdh.office@holosophic.org
097 655 0437