Karizmatični Swami Jyothirmayah u Zagrebu i Splitu

Besplatno predavanje i radionice za poboljšanje kvalitete života s karizmatičnim iscjeliteljem

Swami Jyothirmayah, svjetski poznati učitelj i iscjelitelj čije je blagoslove iskusilo je preko 2 milijuna ljudi, ponovno je u Hrvatskoj. U njegovom prisustvu, iskustva ljudi kažu, osjetili su duboku, neprekinutu sreću, obilje pozitivne energije, te iscjeljenja.

Karizmatični Swami Jyothirmayah visoko je cijenjeni učitelj meditacije i iscjelitelj iz Indije. Odrastao je u kršćanskoj obitelji, te kao dijete proučavao Bibliju s neobičnom pažnjom. Niz godina obrazuje se kroz podučavanje programa za unaprjeđenje kvalitete života.

Njegova međunarodna popularnost je takva da ga tisuće dolaze slušati. Jedan je od najbližih suradnika Sri Sri Ravi Shankara, utemeljitelja Art of Living fondacije, obrazovne, neprofitne i nevladine organizacije, te najveće volonterske organizacije aktivne u preko 150 zemalja svijeta.

Swami je titula koja se daje onima što su postigli viša stanja svijesti. Swami na sanskrtu znači onaj koji je utvrđen u sebi; to je osoba koja je posvetila život najvišem duhovnom ostvarenju i nesebičnom služenju drugima. Nemojte propustiti iskustvo njegovog prisustva, čuti duboko znanje od nekoga tko ga u cijelosti živi.

U svojim prethodnim posjetima diljem Hrvatske, Swamijev blagoslov je iskusilo preko 2000 ljudi.

Sa Swamijem se možete susresti na besplatnom javnom predavanju «Zaroni duboko u meditaciju s indijskim yogijem» u četvrtak, 19.10.2017. od 19.00h u hotelu Dubrovnik, te na trodnevnim Happiness Program radionicama u Zagrebu i Splitu.

Kontakt: Tina Miočić
Email: info@artofliving.hr

Umijeće življenja djeluje u Hrvatskoj od 1994. godine po programima i kao dio svjetske organizacije International Art of Living Foundation koja djeluje kao neprofitna, obrazovna i humanitarna nevladina organizacija u više od 150 zemalja svijeta. IAoLF ima i poseban savjetodavni statusom pri Ekonomskom i socijalnom vijeću (ECOSOC) Ujedinjenih naroda te surađuje sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom (WHO). U Hrvatskoj Art of Living djeluje uz preporuku niza ministarstava i drugih organizacija.

MOB. 0911556908
Web www.artofliving.ORG