FERedu Talks

Studentska udruga EESTEC, u suradnji s Centrom karijera FER-a, organizira seriju edukativnih predavanja i radionica pod nazivom “FERedu Talks”.

Prvo predavanje pod nazivom “Design your future with FERedu Talks: About Design” održat će se u srijedu, 13. prosinca, u dvorani A202 s početkom u 17 h.

Predavanja su besplatna i otvorena za sve uz obaveznu prethodnu prijavu. Za prvo predavanje u nizu možeš se prijaviti do utorka, 12. prosinca u 23 i 59, putem poveznice: https://goo.gl/forms/m3NxhugZ9CAz7w3G3. A za sva ostala predavanja u ciklusu prati našu facebook stranicu: https://www.facebook.com/FEReduTalks/ na kojima će biti više riječi o ostalim predavanjima.

Prva tema je važnost dizajna u svakodnevici, a predavanje će obuhvatiti i osnovna načela i pojmove u dizajnu. Predavanje će održati Emanuel Loborec, dugogodišnji član EESTEC-a te koordinator EESTEC Design Tima tijekom akademske godine 2016./2017.

Predavanje će odgovoriti na pitanje važnosti dizajna te obraditi sljedeće teme:
•           osnovna načela dobrog dizajna
•           behance i inspiracija
•           boje
•           vector vs. raster
•           korisni programi
•           korisne stranice

design talks predavačO predavaču:

Emanuel Loborec je dugogodišnji član EESTEC-a i EESTEC Design Tima te je kao koordinator EESTEC Design Tima tijekom akademske godine 2016./2017. imao priliku steći nove vještine i iskustva u dizajnu koje će na predavanju podijeliti sa zainteresiranima. Njegov dosadašnji rad možete pogledati na www.partywithemanuel.com.

Web stranica udruge: http://eestec.hr/feredu/
Facebook stranica radionice: https://www.facebook.com/FEReduTalks/