Sedmo proročanstvo Maya i mayanski kalendari - predavanje

POZIVAM VAS NA BESPLATNO PREDAVANJE
Sedmo proročanstvo Maya i mayanski kalendari
25.4.2018. srijeda u 18 sati

KNJIŽNICA BOGDANA OGRIZOVIĆA, PRERADOVIĆEVA 5, ZAGREB

Na predavanju saznajte kako su vremenski ciklusi evolucije povezani sa proročanstvima Maya. Saznajte više o mayanskim kalendarima i pratkičnoj primjeni kalendara!

Sedmo proročanstvo Maya govori o kraju jednog ciklusa i početak novog ciklusa. Za Maye sve je višedimenzionalno, sve je povezano u cijelom Univerzumu. Za Maye sav Život je svet. Biti Maya je stanje duše koja živi u integritetu, harmoniji i jedinstvu sa Univerzumom. Za njih je bilo posebno važno praćenje prirodnih ciklusa planete Zemlje, Sunca, Mjeseca, solarnog sistema, galaksije, biti sinkroniziran sa evolutivnim procesima. Ovo proročanstvo govori o novom evolutivnom ciklusu u kojeg smo ušli nakon 21.12.2012.

Sedmo proročanstvo Maya nam govori o trenutku u kojem Solarni sustav u svom cikličkom kruženju izlazi iz Noći kako bi otpočelo Svitanje Galaksije. Nalazimo se na samom početku novog ciklusa evolucije. Proročanstvo govori o povratku prirodnom vremenu, praćenju ciklusa. Iz centra Galaksije struje određene zrake sinkronizacije koje sinkroniziraju sva živa bića, omogućavajući im buđenje svijesti i odabiru novog načina života koji ih vodi prema unutarnjoj transformaciji koja će dovesti do novih stvarnosti. Ovo proročanstvo pojašnjava da putem svog napora možemo naći unutarnji mir što će nas reintegrirati u jedan ogroman organizam u Univerzumu mira i harmonije.

Proročanstva su kodirana određenim ciklusima unutar Mayanskih kalendara. Ovo proročanstvo je povezano za važan trenutak u povijesti čovječanstva, kada je planeta Zemlja prošla kroz portal u novu frekvenciju, u novu evolutivnu fazu razvoja svijesti.Tako sva ljudska bića imaju mogućnost promijeniti i prevazići svoja ograničenja, povezati se sa svojim istinskim bićem, živjeti život ispunjen mirom, harmonijom, kreativnosti, ljepote, obilja, tolerancije i prihvaćanja. Počelo je Novo doba: stvaranje ujedinjene svjesnosti, koja mijenja um svakog čovjeka i cjelokupni mentalni omotač planete Zemlje. Sa 26.7.2013. smo ušli u novu galaktičku zraku sinkronizacije. Prema Mayama, započelo je šesto doba, Šesti Svijet.

Više o Sedmom proročanstvu i Novim ciklusima saznajte na predavanju!
In Lak'ech!

Predavačica: Vesna Šantak, članica Zaklade za Zakon Vremena, Pokreta za Mir, te promjenu kalendara na 13 luna 28 dana. Vesna Šantak se intenzivno bavi mayanskom kozmologijom, kalendarima, Zakonom Vremena,učenjima Kozmičke povijesti, kalendarom 13 luna 28 dana. Uređuje stranicu na facebooku i blog mayanskog kalendara. Blog je postao službena stranica o mayanskom kalendaru na hrvatskom jeziku (linkom povezan na stranice Law of Time. Org). Surađuje sa Law of Time – Zakladom za Zakon Vremena i Galaktička istraživanja. Usavršava svoje znanje na naprednim radionicama i surađujući sa Zakladom za Zakon Vremena.

Gostovala je u emisiji na „Rubu znanosti“, piše o mayanskom kalendaru u časopisu „Svjetlost“. "Na rubu znanosti" emisija o Mayanskom kalendaru. https://youtu.be/ATN0ZvN34hA