SAMOKRITIKA - OTVORENO PREDAVANJE

Čežnja za srećom nam je svima poznata te vjerojatno znamo trenutke dubokog i mirnog zadovoljstva kada se neovisno o vanjskim utjecajima osjećamo ispunjeno i sigurno. Zašto su ti trenutci su toliko rijetki? Što nam stoji na putu da pronađemo sklad unutar sebe i blagostanje u svijetu oko nas?

U suštini to je potraga za svim svojim unutrašnjim kritikama, starim neisplakanim bolima, neizraženim bjesovima i frustracijama koji kada ih uspijemo otpustiti otkrijemo snagu i zadovoljstvo.

Kada si ne osiguramo dovoljno podrške od naše okoline, kada izostaju aktivnosti koje su nam dragocjene i kada našim ritmom vlada glas koji govori “moraš bolje/više”, “ti to ne možeš”, “nećeš uspjeti…”, naša svakodnevica postaje napor. To je glas unutrašnjeg kritičara/ke koji nas maltretira i ne dopušta nam da uživamo u malim i veliki uspjesima i odnosima koje imamo. 

Na predavanju ćemo predstaviti osnovnu mapu psihološkog razvoja osobe te prikazati kako različite okolnosti i traume u našem odrastanju mogu dovesti do sadašnjeg osjećaja manje vrijednosti, nesigurnosti, depresije ili stalnog nezadovoljstva i unutrašnje samokritike. Isto tako predstavit ćemo načine kako osoba kroz vlastiti rad i razvoj može postepeno doći do snage i autonomije kao osnove svake sigurnosti.

U predavanju ćemo koristiti osnove teorije i prakse koje se koriste u tjelesno-orijentiranoj terapiji.

Predavanje je namijenjeno svim odraslima koji su već uključeni u terapijski rad ili imaju interes za njega.

Subota, 17.11.2018.,18:30-20:00 sati, Centar Meleta, Črnomerec 46

Predavačica:Mihaela Richter, savjetovanje po integrativnoj tjelesno-orijentiranoj metodi

Prijava je obavezna. 
Rok prijave je petak, 16.11.2018., a broj polaznika je ograničen.

Prijave na: e-mail: centar.meleta@gmail.com
mob: 098/992 90 32 Mihaela Richter