Uvodno predavanje o Rekonektivnom iscjeljivanju u Zagrebu

Na ovom predavanju dobit cete osnovne informacije o Rekonektivnom iscjeljivanju, u prakticnom dijelu predavanja moci cete osjetiti frekvencije Rekonektivnog iscjeljivanja. A oni koji zele nauciti vise dobit ce informacije kako to mogu uciniti.

Predavanje je besplatno ali je potrebno prethodno se prijaviti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 0955884585.

Predavanje vodi Svemir Kovac, mentor Rekonektivnog iscjeljivanja i clan medjunarodnog tima ucitelja na seminarima Rekonektivnog iscjeljivanja dr. Erica Perla.

Rekonektivno iscjeljivanje je energetska interakcija sa visedimenzionalnom inteligencijom. Ove frekvencije prvi put su postale dostupne preko dr. Erica Perla 1993. On je razvio proces kako prenjeti sposobnost interakcije sa tom inteligencijom na druge. Znanost od tada proucava ovaj fenomen. U polju frekvencija Rekonektivnog iscjeljivanja događaju se duboke transformacije, iscjeljivanje i osobna evolucija.
Frekvencije Rekonektivnog iscjeljivanja ukljucuju u sebi energetske sisteme i dobrobiti svih tehnika energetskog iscjeljivanja, a dostupne su bez kompliciranih procedura i rituala.
Rekonektivno iscjeljivanje se nudi u obliku individualne sesije. To nije niti tretman niti terapija jer se ne fokusira na simptome problema. Rekonektivno iscjeljivanje je promjena koja je razlicita kod svake osobe koja dodje u interakciju sa tim frekvencijama. Promjena moze biti na fizickom, emotivnom ili mentalnom nivou. Vrlo cesto nakon sesije Rekonektivnog iscjeljivanja osoba primjecuje pozitivne promjene u odnosima, sa lakocom se rjesavaju poslovni problemi. Ono sto se desava je vibracijski skok na stanicnom nivou. Mijenja se DNK i osoba pocinje emitirati koherentniji nivo svijetlosti.

Rokova ulica 5, 22.11.2018., cetvrtak u 18.00 sati

facebook