Osobni razvoj vs. PARTNERski odnosi

Pozivamo vas na prvo otvoreno predavanje u ciklusu predavanja "IPD blog uživo".
Predavači su polaznici IPD programa Osobni razvoj koji ovim načinom, uživo žele podijeliti svoje iskustvo na koji način je proces i put Osobnog razvoja utjecao na neku specifičnu temu iz njihovog života.

Prvi predavač je Ivor Ferić, koji će pričati o tome kako Osobni razvoj može utjecati na naš partnerski odnos.
Možemo li sačuvati i ostati u partnerskom odnosu do kojeg nam je stalo, unatoč problematici, krizama i izazovima koji se nalaze u njemu? Ili to pripada prošlim vremenima kad su se cijenile neke druge vrijednosti?

U izlaganju Ivora Ferića „Osobni razvoj vs. partnerski odnosi“ sagledat ćemo kompleksnu situaciju između nas, kakvi bismo htjeli biti, i nas, kakvi naši partneri očekuju da budemo. Ono što je zanimljivo- kada probamo „stati u cipele“ našeg partnera, puno partnerovih reakcija dobiva smisao. Znači li to da ono što je dobro za mene nije dobro i za mog partnera? Jesmo li mi onda jedno za drugo? Kako pomiriti te dvije krajnosti?

Brojna su tu još dodatna pitanja: Što ako samo jedan partner „radi na sebi“? Koje su dobre i loše strane utjecaja osobnog razvoja na partnerske odnose?

Ako tražite odgovore na ova ili neka druga pitanja uz partnerske odnose, dobrodošli ste na ovo otvoreno besplatno predavanje :)

IPD blog uživo: Osobni razvoj vs. PARTNERski odnosi, Zagreb, IPD Centar, 28.1.2019. u 18:00

Obvezne prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.